SHARE

Google și LG și-au unit forțele di nou, însă nu pentru a aduce pe piață un Nexus, ci pentru a produce niște ceasuri inteligente, primele din lume care vor rula sistemul de operare Android Wear 2.0. Știm deja că Google are de gând să lanseze acest nou OS pe data de 9 februarie și mai știm că tot atunci vor fi prezentate două smartwatch-uri de la LG, LG Watch Sport și LG Watch Style.

LG Watch Sport are o grosime de 14.2 milimetri și este un pic mai mare decât LG Watch Style. Dimensiunea mai mare necesită și o grosime mai mare din păcate. LG Watch Style are o grosime de doar 10.8 milimetri. Ambele ceasuri au display-uri circulare cu un singur buton fizic pe lateral și sunt rezistente la apă și praf cu certificări IP68 pentru Watch Sport și IP67 pentru Watch Style.

Cât despre componentele internet, avem bineînțeles Wi-Fi, Bluetooth și 4 GB memorie internă pentru stocare de aplicații și alte fișiere. Dintre cele două, LG Watch Sport este cel cu specificațiile cele mai bune. Are 768 MB RAM (doar 512 MB pentru LG Watch Style) și include de asemenea conexiune 3G sau LTE, alături de GPS și NFC.

Din punct de vedere al softului, ambele vor avea Android Wear 2.0. Acest ultim OS care va fi lansat de Google pe data de 9 februarie reprezintă un pas înainte în dezvoltarea ceasurilor inteligente și va fi primit și de ceasurile inteligente existente deja pe piață, așa că dacă dețineți ceva mai nou de la Samsung, Motorola sau LG, mai mult ca sigur veți primi și voi update pentru Android Wear 2.0.

Articole Recomandate

Este oficial: va exista un smartphone Nokia 8 HMD Global va construi în sfârșit un telefon performant, Nokia 8, cu care are de gând să recapete din renumele pe care-l avea cândva brandul Nokia, câ...
Andromeda OS va înlocui Windows 10 Mobile Ceva legat de Windows 10 Mobile se petrece în spatele cortinei după care Microsoft joacă teatru de ani buni. Din păcate, nu este ceva care să stârneas...
Mai țineți minte pe Nextbit Robin? Razer va îl va transforma într-un smartphone ... Brandul Razer este cunoscut din lumea gamingului. De ani de zile, această companie se străduiește să aducă pe piață cele mai bune periferice (tastatur...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here