Home Stiri Google și LG vor prezenta ceasuri inteligente cu Android Wear 2.0, pe...

Google și LG vor prezenta ceasuri inteligente cu Android Wear 2.0, pe 9 februarie

1215
0

Google și LG și-au unit forțele di nou, însă nu pentru a aduce pe piață un Nexus, ci pentru a produce niște ceasuri inteligente, primele din lume care vor rula sistemul de operare Android Wear 2.0. Știm deja că Google are de gând să lanseze acest nou OS pe data de 9 februarie și mai știm că tot atunci vor fi prezentate două smartwatch-uri de la LG, LG Watch Sport și LG Watch Style.

LG Watch Sport are o grosime de 14.2 milimetri și este un pic mai mare decât LG Watch Style. Dimensiunea mai mare necesită și o grosime mai mare din păcate. LG Watch Style are o grosime de doar 10.8 milimetri. Ambele ceasuri au display-uri circulare cu un singur buton fizic pe lateral și sunt rezistente la apă și praf cu certificări IP68 pentru Watch Sport și IP67 pentru Watch Style.

Cât despre componentele internet, avem bineînțeles Wi-Fi, Bluetooth și 4 GB memorie internă pentru stocare de aplicații și alte fișiere. Dintre cele două, LG Watch Sport este cel cu specificațiile cele mai bune. Are 768 MB RAM (doar 512 MB pentru LG Watch Style) și include de asemenea conexiune 3G sau LTE, alături de GPS și NFC.

Din punct de vedere al softului, ambele vor avea Android Wear 2.0. Acest ultim OS care va fi lansat de Google pe data de 9 februarie reprezintă un pas înainte în dezvoltarea ceasurilor inteligente și va fi primit și de ceasurile inteligente existente deja pe piață, așa că dacă dețineți ceva mai nou de la Samsung, Motorola sau LG, mai mult ca sigur veți primi și voi update pentru Android Wear 2.0.

Previous article3 motive să comanzi articole de birotică online
Next articleScandalul Galaxy Note 7 la final. Bateriile sunt de vină
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here