SHARE

Google și LG și-au unit forțele di nou, însă nu pentru a aduce pe piață un Nexus, ci pentru a produce niște ceasuri inteligente, primele din lume care vor rula sistemul de operare Android Wear 2.0. Știm deja că Google are de gând să lanseze acest nou OS pe data de 9 februarie și mai știm că tot atunci vor fi prezentate două smartwatch-uri de la LG, LG Watch Sport și LG Watch Style.

LG Watch Sport are o grosime de 14.2 milimetri și este un pic mai mare decât LG Watch Style. Dimensiunea mai mare necesită și o grosime mai mare din păcate. LG Watch Style are o grosime de doar 10.8 milimetri. Ambele ceasuri au display-uri circulare cu un singur buton fizic pe lateral și sunt rezistente la apă și praf cu certificări IP68 pentru Watch Sport și IP67 pentru Watch Style.

Cât despre componentele internet, avem bineînțeles Wi-Fi, Bluetooth și 4 GB memorie internă pentru stocare de aplicații și alte fișiere. Dintre cele două, LG Watch Sport este cel cu specificațiile cele mai bune. Are 768 MB RAM (doar 512 MB pentru LG Watch Style) și include de asemenea conexiune 3G sau LTE, alături de GPS și NFC.

Din punct de vedere al softului, ambele vor avea Android Wear 2.0. Acest ultim OS care va fi lansat de Google pe data de 9 februarie reprezintă un pas înainte în dezvoltarea ceasurilor inteligente și va fi primit și de ceasurile inteligente existente deja pe piață, așa că dacă dețineți ceva mai nou de la Samsung, Motorola sau LG, mai mult ca sigur veți primi și voi update pentru Android Wear 2.0.

Articole Recomandate

Synaptics anunță primul senzor de amprentă integrat în display Synaptics este una dintre companiile de top din domeniul tehnologiei biometrice, iar zilele trecute tocmai ce-au venit cu o știre bombă: senzorul pent...
Samsung Galaxy S8/S8+ vor primi Android Oreo la finalul lunii ianuarie A trecut ceva vreme de când Samsung a lansat programul de testare Beta pentru Android 8.0 Oreo pe dispozitivele S8 și S8+. Întrebarea de bază este cân...
Fiți pe fază, vine jocul Harry Potter AR de la Niantic Labs Cei de la Niantic Labs au confirmat faptul că Harry Potter: Wizards Unite se află în dezvoltare, în timp ce au oferit câteva detalii despre acțiunea d...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here