SHARE

Cred ca fanii Sony Xperia au fost cel putin dezamagiti in momentul in care a fost anuntata doar versiunea japoneza de Xperia Z4. Ei bine, indiciile arata ca cel lansat in Japonia nu este adevaratul Z4. Adevaratul Z4 va fi lansat abia peste o luna si are caracteristici similare cu cel lansat in Japonia.

Versiunea Xperia Z4 japoneza

Versiunea de Z4 anuntata in japoneza in Japonia, a fost exclusiv pentru piata din Japonia. Daca ar fi fost o versiune universala destinata atat SUA cat si Europa si Asia, cu siguranta cei de la Sony nu ar fi procedat in acest mod din punct de vedere al lansarii.

Adevaratul Xperia Z4

Adevaratul Xperia Z4 are un display QHD, componente interne putin superioare dar si designul Omnibalance imbunatatit. Cu toate acestea, de ce ar face Sony una ca asta? De ce ar lansa in Japonia un   Xperia Z4 care nu este de fapt Xperia Z4 pe care il stie toata lumea? Buna intrebare!

Numele cu siguranta ascunde ceva pentru ca am mai vazut ciudatenii in camara Sony, precum acel Z1 Compact urmat de Z3 Compact apoi tableta Xperia Z4 sosita inaintea telefonului Z4. Asadar, este foarte plauzibil faptul ca Sony sa fi planificat intr-adevar lansarea Z4 in etape. Nu ne mai mira nimic.

Lansarile din mai si lansarile din noiembrie

Deocamdata zvonurile continua sa curga, o alta lansare de Xperia Z4 este anuntata pentru luna mai, nu are ce sa fie altceva inafara de lansarea globala a acestui telefon. In noiembrie s-ar parea ca ar fi programata lansarea lui Xperia Z5, telefon pe care am putea sa il vedem la IFA 2015. Indiferent cate telefoane vor fii scoase de Sony pana la sfarsitul anului, cert este ca Xperia Z4 din Japonia nu va fi acelasi telefon cu Xperia Z4 global.

Articole Recomandate

Fiți pe fază, vine jocul Harry Potter AR de la Niantic Labs Cei de la Niantic Labs au confirmat faptul că Harry Potter: Wizards Unite se află în dezvoltare, în timp ce au oferit câteva detalii despre acțiunea d...
Este oficial: va exista un smartphone Nokia 8 HMD Global va construi în sfârșit un telefon performant, Nokia 8, cu care are de gând să recapete din renumele pe care-l avea cândva brandul Nokia, câ...
Andromeda OS va înlocui Windows 10 Mobile Ceva legat de Windows 10 Mobile se petrece în spatele cortinei după care Microsoft joacă teatru de ani buni. Din păcate, nu este ceva care să stârneas...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here