SHARE

Chiar dacă avem încărcătoare Wireless pentru telefoane mobile, acestea nu ne scapă într-un fel de cablurile pe care trebuie să le băgăm în priză. Din punctul meu de vedere nimic nu e mai enervant decât cablurile pe care ești nevoit să le înșiri în jurul tău doar ca să-ți poți încărca dispozitivele (telefon, tabletă, etc) iar în cele ce urmează vom vedea câteva trucuri pentru a rezolva într-un fel sau altul acest dezastru al firelor înșirate peste tot.

Cum rezolvi problema cablurilor înșirate peste tot

  1. Mută-te mai aproape de priză – știu că nu mulți dintre voi veți avea o asemenea posibilitate dar există cazuri în care se poate. Mută-ți biroul un metru mai aproape de priză și nu vei mai fi nevoit să faci o junglă de cabluri între tine și birou.
  2. Folosește încărcătoare wireless – aici din nou, știu că nu se va încadra toată lumea dar este una dintre variante. Știu că încărcătoarele wireless sunt scumpe dar vă vor ajuta să eliminați un cablu în plus pe care ar trebui să-l spânzurați pe biroul vostru.
  3. Folosește șoriceii. Stai un pic, nu trebuie să aduci la serviciu vreo 3 șoareci care să-ți mănânce cablurile. Mă refer la acele dispozitive cu care se leagă cablurile. Noi așa le zicem prin Oltenia, șoricei. Leagă toate cablurile pe care le ai înșirate pe birou (laptop, telefon, tabletă, etc) cu acești șoricei și vei reuși un mai bun cable management, firele nu vor mai sta înșirate peste tot.
  4. Folosește suporturile pentru mufe. Aveți în imaginea de mai jos niște suporturi destul de utile după părerea mea care vă vor ține într-un loc toate cablurile mini sau micro USB de la dispozitivele voastre Android. E o soluție foarte bună pentru cei care au obiceiul să încarce la PC multe mobile.

Articole Recomandate

Cum să-ți ferești telefonul de căldură pe durata verii Vara, temperaturile la umbră în România depășesc uneori chiar și 40 de grade Celsius, temperaturi mai mult decât suficiente pentru a defecta aparatele...
Cât de sigur este conceptul de cloud storage? Și cum poate fi securizat extra Deși stocarea datelor online, prin intermediul soluțiilor cloud storage este printre noi de ani buni, încă există oameni care privesc acest concept cu...
Cele mai mari eșecuri din istoria Google Faptul că Google a devenit cea mai celebră companie IT din lume nu înseamnă că toate proiectele sale au fost de succes. Google reprezintă de fapt un e...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here