SHARE

Chiar dacă avem încărcătoare Wireless pentru telefoane mobile, acestea nu ne scapă într-un fel de cablurile pe care trebuie să le băgăm în priză. Din punctul meu de vedere nimic nu e mai enervant decât cablurile pe care ești nevoit să le înșiri în jurul tău doar ca să-ți poți încărca dispozitivele (telefon, tabletă, etc) iar în cele ce urmează vom vedea câteva trucuri pentru a rezolva într-un fel sau altul acest dezastru al firelor înșirate peste tot.

Cum rezolvi problema cablurilor înșirate peste tot

  1. Mută-te mai aproape de priză – știu că nu mulți dintre voi veți avea o asemenea posibilitate dar există cazuri în care se poate. Mută-ți biroul un metru mai aproape de priză și nu vei mai fi nevoit să faci o junglă de cabluri între tine și birou.
  2. Folosește încărcătoare wireless – aici din nou, știu că nu se va încadra toată lumea dar este una dintre variante. Știu că încărcătoarele wireless sunt scumpe dar vă vor ajuta să eliminați un cablu în plus pe care ar trebui să-l spânzurați pe biroul vostru.
  3. Folosește șoriceii. Stai un pic, nu trebuie să aduci la serviciu vreo 3 șoareci care să-ți mănânce cablurile. Mă refer la acele dispozitive cu care se leagă cablurile. Noi așa le zicem prin Oltenia, șoricei. Leagă toate cablurile pe care le ai înșirate pe birou (laptop, telefon, tabletă, etc) cu acești șoricei și vei reuși un mai bun cable management, firele nu vor mai sta înșirate peste tot.
  4. Folosește suporturile pentru mufe. Aveți în imaginea de mai jos niște suporturi destul de utile după părerea mea care vă vor ține într-un loc toate cablurile mini sau micro USB de la dispozitivele voastre Android. E o soluție foarte bună pentru cei care au obiceiul să încarce la PC multe mobile.

Articole Recomandate

Care sunt pericolele ascunse în IOT (Internet of Things) Am discutat de multe ori despre răspândirea dispozitivelor conectate la internet din casele noastre. Acest concept are să aducă la iveală o lume mult ...
3 moduri în care putem folosi cu succes realitatea virtuală Realitatea virtuală poate fi comparată cu un univers paralel către care poți accede ca-n filme, cu ajutorul unui dispozitiv. Chiar dacă această tehnol...
De ce telefoane noi se vând cu versiuni depășite de Android? Cred că am observat cu toții faptul că uneori, telefoane noi și scumpe sunt vândute cu versiuni Android depășite și apare inevitabil întrebarea: de ce...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here