SHARE
telefon de top

Cei care sunteți în căutarea unui telefon de top, unui flagship de ultimă generație ați face bine să vă țineți banii în buzunar, cel puțin pentru câteva luni întrucât la început de 2017, vom vedea câteva lansări destul de interesante. Așadar, în următoarele 4-6 luni vin pe piață câteva telefoane de ultimă generație cu tehnologii noi la bord, telefoane pe care le vom trece în revistă în cele ce urmează.

Samsung Galaxy S8

Deși nu există încă o dată concretă pentru lansarea acestui dispozitiv, conform tradiției acesta ar trebui să apară pe la MWC 2017. Cât despre componentele interne, ne așteptăm la un display de 5.5 inci 4K, un procesor Snapdragon 830 sau Exynos 8895.  Așadar, martie/aprilie 2017.

LG G6

După dezamăgirea LG G5, telefonul modular care a făcut senzație doar pe jumătate, așteptările sunt foarte mari iar cei de la LG vor trebui să vină cu ceva incredibil ca să compenseze eșecul din 2016. Nu vom vedea din păcate ecrane curbate, dar vom avea un Snapdragon 830 și 4 GB RAM. Este de asemenea așteptat la lansare la MWC 2017, adică în martie/aprilie 2017.

OnePlus 4

Spre deosebire de competitori, compania chineză OnePlus nu lansează zeci de modele anual. Astfel, are timp să se concentreze pe design și pe rafinament. OnePlus 4 se zvonește că ar veni cu atenție, 8 GB RAM, ar fi o a doua exagerare pozitivă după OnePlus 3-ul cu 6 GB. Îl vedem în Iunie 2017.

Huawei P10

Chiar dacă Huawei nu este încă un lider de luat în semănă nici în lume nici în România, al lor P9 este unul dintre cele mai interesante telefoane scoase vreodată pe piață de această companie. Huawei P9 a făcut adevărate furori în 2016 când a apărut cu acel sistem dual-camera. Îl vedem în aprilie 2017.

Articole Recomandate

TOP 8 telefoane de clasă medie – august 2018 Numesc telefoane de clasă medie, acele dispozitive Android care costă sub 1000 de lei, mai bine zis pe cele care au un preț cuprins între 500 și 1000 ...
VARĂ INCENDIARĂ – TOP TELEFOANE SUB 500 DE LEI (buget de avarie) Avem parte de o vară incendiară, așa că e momentul să facem și un top incendiar cu telefoane mobile sub 500 de lei. Evident, este un top de mega buget...
Ce așteptări trebuie să ai de la un telefon Android de 1000 de lei? Un smartphone Android care costă 1000 de lei este departe de tot ceea ce înseamnă performanță uluitoare. Discutăm despre niște dispozitive de clasă me...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here