SHARE
cursuri de specialitate

Pasiunea pentru programare începe să devină tot mai răspândită în rândurile tinerilor pentru că este genul de activitate creativă iar noi, românii, suntem la bază un popor foarte creativ, cu personalitate debordantă. Dacă în urmă cu 10 – 15 ani nu aveai de unde să înveți programare, internetul nu era atât de dezvoltat ca-n ziua de azi și nici tehnologia nu era foarte avansată, astăzi ai posibilitatea să frecventezi cursuri  programare acreditate, în urma cărora te poți angaja la o companie IT pe domeniul pe care te pregătești.

Unde poți face cursuri programare acreditate?

Cei de la fasttrackit.org sunt printre cei mai buni din țară în acest domeniu și am observat că au început înscrierile pentru cursurile de programare din aprilie – august 2017. Acum este momentul prielnic în care te poți înscrie dacă vrei să înveți de la cei mai buni Linux, Java, HTML, SQL, IntelliJ IDEA, Git, CSS, PHP și multe altele. Practic tot ce ține de programare web vei învăța în cadrul cursurilor ținute de Ionel Condor și Matei Nicolae dacă te vei înscrie pentru sesiunea aprilie-august.

De asemenea, ar mai fi de precizat că la finalul acestor cursuri vei primi acreditare. Adică acest curs va fi recunoscut în toată România, Uniunea Europeană, Statele Unite și Canada. Dacă optezi să aplici ulterior la un job în afara țării nu vei mai fi nevoit să faci alte cursuri de completare cum se întâmplă atunci când o diplomă nu este recunoscută în străinătate. Vei putea practic muncii oriunde în lume fără nici cea mai mică problemă. Puteți căuta pe internet avantajele diplomei acreditate.

Cât costă un curs de programare acreditat?

Cele mai ieftine cursuri le veți găsi tot la cei de la fasttrackit.org, undeva la 1250 de euro pentru un curs cu tot cu acreditare și cred că este un preț mai mult decât decent. Chiar dacă pentru mulți dintre voi 1250 de euro sunt bani foarte mulți, trebuie să știți că dacă vă veți angaja într-un domeniu de programare, în câteva luni puteți depăși această sumă drept salariu. Cu timpul, un programator bun poate depăși un salariu de 4000 de euro pe lună dacă alege să lucreze într-o companie.

Acum rămâne la alegerea voatră dacă vreți sau nu să faceți acest pas. Cursurile durează destul de mult și se țin la Cluj. Dacă sunteți cu adevărat pasionați de domeniul web și de ideea de a concepe aplicații web, trebuie să încercați. Probabil deja aveți cunoștințele de bază și vă va fi mult mai simplu să înțelegeți aceste cursuri. Trăim niște vremuri destul de complicate în care o meserie ce are legătură cu internetul sau cu sistemele informatice, poate să fie cea care îți oferă un viitor mai bun.

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here