Home Diverse Vrei să devii programator IT? Iată unde poți face cursuri de specialitate

Vrei să devii programator IT? Iată unde poți face cursuri de specialitate

2472
0
cursuri de specialitate

Pasiunea pentru programare începe să devină tot mai răspândită în rândurile tinerilor pentru că este genul de activitate creativă iar noi, românii, suntem la bază un popor foarte creativ, cu personalitate debordantă. Dacă în urmă cu 10 – 15 ani nu aveai de unde să înveți programare, internetul nu era atât de dezvoltat ca-n ziua de azi și nici tehnologia nu era foarte avansată, astăzi ai posibilitatea să frecventezi cursuri  programare acreditate, în urma cărora te poți angaja la o companie IT pe domeniul pe care te pregătești.

Unde poți face cursuri programare acreditate?

Cei de la fasttrackit.org sunt printre cei mai buni din țară în acest domeniu și am observat că au început înscrierile pentru cursurile de programare din aprilie – august 2017. Acum este momentul prielnic în care te poți înscrie dacă vrei să înveți de la cei mai buni Linux, Java, HTML, SQL, IntelliJ IDEA, Git, CSS, PHP și multe altele. Practic tot ce ține de programare web vei învăța în cadrul cursurilor ținute de Ionel Condor și Matei Nicolae dacă te vei înscrie pentru sesiunea aprilie-august.

De asemenea, ar mai fi de precizat că la finalul acestor cursuri vei primi acreditare. Adică acest curs va fi recunoscut în toată România, Uniunea Europeană, Statele Unite și Canada. Dacă optezi să aplici ulterior la un job în afara țării nu vei mai fi nevoit să faci alte cursuri de completare cum se întâmplă atunci când o diplomă nu este recunoscută în străinătate. Vei putea practic muncii oriunde în lume fără nici cea mai mică problemă. Puteți căuta pe internet avantajele diplomei acreditate.

Cât costă un curs de programare acreditat?

Cele mai ieftine cursuri le veți găsi tot la cei de la fasttrackit.org, undeva la 1250 de euro pentru un curs cu tot cu acreditare și cred că este un preț mai mult decât decent. Chiar dacă pentru mulți dintre voi 1250 de euro sunt bani foarte mulți, trebuie să știți că dacă vă veți angaja într-un domeniu de programare, în câteva luni puteți depăși această sumă drept salariu. Cu timpul, un programator bun poate depăși un salariu de 4000 de euro pe lună dacă alege să lucreze într-o companie.

Acum rămâne la alegerea voatră dacă vreți sau nu să faceți acest pas. Cursurile durează destul de mult și se țin la Cluj. Dacă sunteți cu adevărat pasionați de domeniul web și de ideea de a concepe aplicații web, trebuie să încercați. Probabil deja aveți cunoștințele de bază și vă va fi mult mai simplu să înțelegeți aceste cursuri. Trăim niște vremuri destul de complicate în care o meserie ce are legătură cu internetul sau cu sistemele informatice, poate să fie cea care îți oferă un viitor mai bun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here