SHARE

În momentul în care te apucă o durere de dinți insuportabilă, tot ce-ți dorești este să ajungi la medic și să rezolvi problema. Ei bine, din păcate lucrurile nu sunt atât de simple cum par pentru că de exemplu, în România, orice intervenție stomatologică se plătește din clipa în care nu mai ești un copil. Chiar dacă durerea de dinți este insuportabilă, de multe ori ești nevoit să rabzi dacă nu ai buzunarul suficient de plin astfel încât să-ți permiți o intervenție.

Da, stomatologia este scumpă în România, mult mai scumpă față de puterea de cumpărare a românilor dar nu peste tot. Există și clinici în care există prețuri ceva mai ok din acest punct de vedere, una dintre acestea este Clinica Trident. Cei care locuiesc în București vor găsi aici niște prețuri ceva mai mici față de cele practicate în restul orașului, nu cu mult, dar oricum se simte la buzunar.

E bine să cauți dinainte genul acesta de clinică privată în care poți să-ți rezoli o urgență, trebuie să fii un pic preventiv mai ales dacă ești genul de persoană care nu-și permite orice, care nu are o stare materială foarte bună. Din acest motiv, dacă vreodată te trezești cu o durere de dinți de care vrei să scapi cât mai repede, trebuie să mergi la Clinica Trident, una dintre cele mai accesibile stomatologii din capitală.

Durerea de dinți se spune că este singura care poate să devină insuportabilă, așa că e bine să fii pregătit dinainte. Trebuie să știi unde îți permiți să mergi să rezolvi problema, nu e prea plăcut să mergi din cabinet în cabinet doar ca să vezi prețurile, sau eventual să te împrumuți…

Chiar dacă orașul este mare, asta nu înseamnă că există și foarte multe cabinete stomatologice ca să se creeze o oarecare concurență. Știm cu toții faptul că românii sunt ultimii din Europa la spălatul pe dinți și la vizita la medicul dentist, așa că nu e de mirare. Totuși dacă sunteți genul de oameni care țineți destul de mult la igienă și la dantura personală, cu siguranță trebuie să aveți în calcul un medic pe care să-l puteți plăti atunci când aveți o problemă.

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here