SHARE

Cand ai un telefon sau o tableta de vreo doi ani, acest dispozitiv incepe sa devina enervant si din ce in ce mai lent. Bineinteles ca nu mai suporta ultimele versiuni de Android. Cu toate acestea, nu inseamna ca i-a trecut vremea. Desi durata de viata a unui smartphone este cam de doi ani, iata cateva sfaturi prin intermediul carora poti face telefonul sa renasca din propria cenusa precum pasarea Phoenix.

Reseteaza telefonul Android la setarile din fabrica

Primul pas prin care reinvii telefonul, este resetarea la setarile din fabrica. O sa scapi de multe probleme care te enervau pana in acel moment si vei simti un plus de performanta. Nu uita sa faci un backup inainte, altfel vei pierde toate datele din telefon: poze, agenda, muzica, etc.

Rooteaza telefonul Android

Daca exista un avantaj al Andoridului comparativ cu alte sisteme de operare, root ii zice. Prin aceasta operatiune scapi de programele cu care telefonul vine tixit din fabrica si astfel ramane mai mult spatiu si mai multa memorie pentru aplicatiile pe care intr-adevar le folosesti. Daca telefonul este vechi, nu cred ca vor fi probleme legate de root, asa ca poti actiona fara probleme. Vezi aici detalii despre cum rootezi un telefon Android.

Temele Android

Temele Android sunt tit ce ai nevoie pentru a invia un telefon pe care erai gata gata sa il consideri depasit si bun de nimic. Exista pe internet o sumedenie de launchers si icoane pe care le poti folosi in ideea de a avea un telefon foarte personalizat si foarte interesant. Daca inainte ai resetat la setarile din fabrica si ai facut si root, totul va fi ok cu temele.

Cumpara o carcasa pentru telefonul Android

Dupa vreo doi ani, spatele telefonului tau o sa para ca a facut razboiul. Crapat sau zgariat, ii poti atasa o carcasa prin care devine ca nou. Exista o sumedenie de carcase pe internet prin intermediul carora iti poti personaliza si invia vechiul telefon.

Articole Recomandate

Ți se pare că anumite iconițe de la aplicații sunt urâte? Iată cum poți să le sc... Din păcate, atunci când vine vorba despre gusturile oamenilor în materie de design, acestea sunt foarte diferite. Din această cauză, e posibil ca unor...
Telefonul scăpat în apă. Se mai poate repara? Iată câteva idei cu care îl poți s... Inima îți stă în loc în momentul în care telefonul îți cade în chiuvetă, veceu, cadă, piscină sau orice alt mediu în care este acoperit complet de apă...
Cum dai share location prietenilor tăi pe Android? Se întâmplă de multe ori să te afli pe o stradă sau într-o regiune ale cărei detalii în ceea ce privește adresa nu le cunoști. Să împărtășești  locați...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here