Home Diverse Tot ce trebuie să știi despre bradul de Crăciun artificial

Tot ce trebuie să știi despre bradul de Crăciun artificial

1360
1
bradul de Crăciun artificial

Bradul de Crăciun artificial nu este o greșeală, nu este o rușine. Bradul artificial este o necesitate a vremurilor pe care le trăim și deși mulți ar spune că nu-i Crăciun până nu-ți miroase în casă a brad, obiceiurile noastre s-au schimbat destul de mult în ultimii 15 ani. Odată cu aderarea României la Uniunea Europeană, am început să adoptăm și noi obiceiuri întâlnite în lumea civilizată, obiceiuri printre care se regăsește și economul brad de Crăciun artificial. În cele ce urmează vom discuta despre cele mai mari avantaje ale brazilor artificiali, în ideea în care încă există foarte multă lume care preferă să cheltuie o grămadă de bani doar pentru a avea în case un brad 100% natural.

Tot ce trebuie să știi despre bradul de Crăciun artificial

Bradul artificial te ajută să faci economie – îl cumperi o singură dată și, dacă este unul de foarte bună calitate, cu siguranță o să te bucuri de el an de an, pentru următorii 15-20 de ani. După cum știm, un brad 100% natural este capabil să te bage în faliment în fiecare an așa că din punct de vedere economic, cel din plastic este mult mai viabil.

Bradul artificial arată exact ca cel natural – poți cumpăra la orice oră un brad artificial cu aspect natural din magazinele de specialitate pe care le poți frunzări în mediul online. Unul dintre motivele pentru care în ultimii ani brazii din plastic au devenit foarte populari se leagă evident și de faptul că au început să semene foarte mult la aspect cu cei naturali.

Bradul artificial este simplu de asamblat – există oameni care au stat departe până recent de bradul artificial tocmai din cauza faptului că acesta, spre deosebire de cel natural, trebuie asamblat creangă cu creangă. Este într-adevăr un mic compromis dar într-un final, înseamnă și mai mult timp alocat evenimentului împodobirii, eveniment adorat de cei mici.

Bradul artificial te ajută să protejezi mediul – chiar dacă discutăm despre un produs din material plastic, prin reutilizarea lui reușești să salvezi practic un copac. Știm cu toții și faptul că majoritatea brazilor provin din ferme specializate însă din punct de vedere ecologic, atât timp cât nu tai un copac, este mult mai bine.

Apropo dacă vreți să aflați cum se fabrică un brad artificial, accesați link-ul din cadrul acestui paragraf și veți vedea mult mai clar ce presupune un asemenea obiect.

Bradul artificial te salvează de la tristețe – ne referim evident ce acel moment când încheiem socoteala cu Crăciunul. Imediat după Sf. Ion, după Bobotează, orașele noastre încep să se umple de tristețe. Apar brazii aruncați la gunoi, aruncați pe fie unde ca și cum n-ar fi fost niciodată importanți sau aducători de bucurie în familie. Ei bine, bradul artificial ține familia departe de acest moment destul de trist, bradul de care s-a bucurat întreaga familie nu ajunge la gunoi ca un nimic neimportant dacă este unul refolosibil, unul artificial, din plastic.

Acum, fiecare să tragă singur concluziile. Fiecare să cântărească situația și să aleagă. Tu ce brad de Crăciun ai alege? Lasă-mi opinia ta în secțiunea de comentarii pe care o poți găsi la finalul acestui articol.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here