Home Jocuri Android TOP 5 jocuri de car parking

TOP 5 jocuri de car parking

5945
0
car parking

Nu știu vouă, însă mie îmi plac la nebunie jocurile Android cu mașini pe care trebuie să te chinui mai mult sau mai puțin să le parchezi în zone care mai de care mai strâmte și mai ciudate. Ei bine, am instalat destul de multe jocuri de acest gen în ultimii ani și vă pot spune părerea mea despre majoritatea: sunt jalnice. Grafica e penală, controalele nu sunt suficient de bine puse la punct. Cu toate acestea, am reușit să găsesc 5 jocuri de car parking destul de reușite. Au grafică bună, multe nivele de la ușoare la foarte grele.

Top 5 jocuri de car parking 

  1. Valley Parking 3D – L-am pus pe primul loc pentru că mi s-a părut cel mai interesant, uneori își face apariția chiar și o remorcuță de 750 kg pe care trebuie să o parchezi în cele mai dificile cotloane.
  2. Car Driver 4 (Hard PArking) – Este de departe unul dintre cele mai dificile jocuri Android de tip car parking pe care le-am jucat vreodată. Îmi place însă pentru că-ți pune dexteritatea la încercare. 
  3. Parking Reloaded 3D – A fost cred că primul joc de acest gen pe care l-am găsit mai răsărit. Controalele sunt bune, grafica de asemenea. Cred de asemenea că este și unul dintre cele mai lungi jocuri de car parking pe care le-am jucat. 
  4. Backyard PArking 3D – Este un joc foarte similar cu PArking Reloaded 3D… De fapt, sunt jocuri făcute de același developer, Waldschrat Studios. Este un pic mai primitiv din punct de vedere al scenariilor, așa că-l punem pe locul 4. 
  5. Dr. Parking 4 – Ultimul pe listă este acest Dr. Parking 4 care deși nu are o grafică destul de bună, deși se bazează pe un sistem de upgrade al mașinii care mie unul mi s-a părut aiurea, pot spune că este destul de distractiv. Merită încercat.  
Previous articleReview Huawei P9 Lite – Motivul pentru care Huawei o să distrugă competiția în următorii 5 ani
Next articleRealitatea telefoanelor Dual Sim
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here