Home Aplicatii Android Ți-a fost spart contul de Instagram? Iată cât de simplu poți să-l...

Ți-a fost spart contul de Instagram? Iată cât de simplu poți să-l recuperezi

5258
9
Instagram

De când a apărut posibilitatea de a face bani prin intermediul Instagram, conturile acestei rețele de socializare au devenit o țintă frecventă pentru hackeri. S-ar putea să caute acces la alte conturi private, să încerce să-ți vândă numele de utilizator sau să urmărească să-ți fure detaliile personale pentru alte acțiuni nefaste (datele bancare de exemplu).

Prin urmare, protejarea telefonului ar trebui să fie întotdeauna o prioritate. Dacă bănuiți al vostru cont de Instagram a fost spart, ar trebui să luați măsuri cât mai curând posibil. Cu cât hackerii au acces mai mult timp la contul tău, cu atât pot face mai multe daune contului bancar, confidențialității și reputației voastre online.

Primul lucru de făcut este să verificați dacă există un e-mail de la Instagram care să indice că e-mailul legat de contul dvs. a fost schimbat. Acesta este cel mai simplu mod prin care hackerii pot prelua controlul asupra contului. Cu toate acestea, dacă puteți găsi e-mailul, puteți inversa imediat acțiunea.

Dacă nu găsiți e-mailul, mai există o opțiune pentru a remedia problema înainte de a fi prea târziu. Puteți solicita trimiterea unui link de conectare la numărul de telefon personal în loc de adresa de e-mail a hackerului. În ecranul de conectare, atingeți Obțineți ajutor pentru conectare sau Ați uitat parola?. Puteți apoi să introduceți numărul de telefon pentru a primi un link de conectare temporar. Urmați instrucțiunile de acolo pentru a recăpăta accesul.

Dacă acest lucru restabilește accesul la contul de Instagram, schimbați imediat parola și revocați accesul acordat oricăror aplicații terță parte. De asemenea, este posibil să descoperiți că acum urmăriți câteva conturi noi. Nu vă faceți griji pentru asta decât după ce contul a fost securizat. Veți avea suficient timp pentru a le anula după ce vă asigurați contul.

Dacă toate cele de mai sus nu au izbândă, puteți raporta în continuare contul piratat pentru a recâștiga accesul. Faceți acest lucru urmând pașii de mai jos:

  • Pe ecranul de conectare, atingeți Obțineți ajutor pentru conectare sau Ați uitat parola?
  • (Numai Android) Introduceți numele de utilizator, adresa de e-mail sau numărul de telefon și atingeți Următorul.
  • Atinge Ai nevoie de mai mult ajutor? și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Ca parte a acestui proces, trebuie să trimiteți o fotografie cu dvs. ținând un cod de securitate pentru a vă verifica identitatea. Pentru a minimiza șansa de a pierde contul din nou, activați autentificarea în doi pași cât mai curând posibil și modificați setările de confidențialitate.

9 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here