SHARE
plase de fotbal

Deși au trecut aproape 30 de ani de la Revoluție, de când am pus capăt comunismului, mulți dintre noi încă mai avem o mentalitate specifică acelor timpuri ce ne îndemnă mereu să cumpărăm ieftin și mult. Adică lucruri de calitate îndoielnică dar în cantitate mare. Cine știe câți ani vor mai trebui să treacă pentru a extirpa din a noastră mentalitate colectivă acest obicei pentru că săptămâna trecută am asistat la un episod destul de interesant legat de acest subiect. Am să vă povestesc.

Vărul meu este profesor de educație fizică și sport la o școală din oraș. Evident, el este cel care trebuie să se ocupe de întreținerea echipamentelor sportive pe care le are pe inventar sau de cumpărarea altor echipamente dacă acest lucru este necesar. Bineînțeles că este necesar atât timp cât discutăm despre mingi, plase de fotbal, etc. Problema este că din cauza conducerii acelei școli, el nu reușește niciodată să aibă echipamente de calitate la ore. Mingile se rup cât ai zice pește pentru că sunt cumpărate de la niște furnizori de ieftin și mult agreați de conducere, la fel și plasele de fotbal.

Omul a făcut un experiment destul de interesant: a vrut să vadă ce înseamnă echipamente de calitate comparativ cu gunoaiele ieftine pe care le cumpărau cei din conducere și, din banii personali, a cumpărat plase pentru teren de fotbal de la Romnets. Tot urma să înceapă campionatul școlii, era perioada perfectă pentru că după calculele lui, plasele pe care le avea deja cârpite nu aveau cum să reziste întregi mai mult de câteva meciuri. Ei bine, surpriză, cu plasele noi, de calitate, de la Romnets, a trecut campionatul cu brio fără nici un fel de probleme. Nu s-a rupt absolut nimic.

Acum, trageți și voi concluzia. Ce e mai bine? Să cumperi ceva de calitate sau să investești mereu în ciurucuri doar de dragul de a ieși mai ieftin? Partea cea mai interesantă este că omul, vărul meu, profesor de sport la școală, ca să-și recupereze banii de la conducere a fost nevoit să spună că se fură plasele, motiv pentru care a cumpărat unele de rezervă, vestiarele neavând nici un fel de lacăt. Așadar, rețineți numele Romnets dacă cumva vreți să cumpărați plase pentru porți de fotbal bune.

Articole Recomandate

5 motive să-ți cumperi un ceas de mână Seiko Ceasurile de mână și-au pierdut din utilitate în ultimii 15-20 de ani, pe măsură ce digitalul a invadat tot mai mult societatea. Astăzi avem ceasuri p...
Acum este momentul potrivit să cumperi Bitcoin Multă lume se sperie de faptul că Bitcoin, cea mai veche și valoroasă criptomonedă, a ajuns la un nivel foarte scăzut. Astăzi se vinde cu aproximativ ...
Să ne pregătim de iarnă… De fiecare dată când la alții ninge, în România se petrece un lucru destul de ciudat: toată lumea plânge că la noi nu ninge. După ce începe să dea și ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here