Home Editorial RETROSPECTIVĂ: Cele mai bune telefoane Android apărute în prima jumătate a lui...

RETROSPECTIVĂ: Cele mai bune telefoane Android apărute în prima jumătate a lui 2017

1731
0
telefoane Android
Nokia 3310

Luna iulie e destul de cuminte, calmă. Cea mai importantă lansare a lui iulie a fost Moto Z2. Ei bine, să trecem în revistă cele mai importante telefoane Android lansate în 2017, pe fiecare lună a anului în parte, dacă tot ne plictisim.

Cele mai bune telefoane Android din luna ianuarie 2017

Luna ianuarie este de obicei spumoasă, plină de lansări pentru că există CES Las Vegas. Anul acesta acolo au fost lansate Zenfone 3 Zoom (un telefon de clasă medie orientat către fotografie) și Zenfone AR (conceput de cei de la Asus pentru a face față aplicațiilor ce implică realitatea virtuală și realitatea augmentată). HTC a profitat de asemenea de ocazie pentru a prezenta HTC U Play și HTC U Ultra. Cele două telefoane au fost piatra de temelie a Sense Companion, un asistent virtual conceput de HTC cu scopul de a îmbunătăți experiența de utilizare. Nu în ultimul rând, Huawei a bifat lansări de telefoane în luna ianuarie, prezentând pe Honor 6X, un smartphone mid range elegant, cu o cameră foto decentă care vrea să țină locul lui Honor 5X.

Zenfone AR
Zenfone AR

Cele mai bune telefoane Android din luna februarie 2017

Dacă în ianuarie avem CES Las Vegas, în februarie ne bucurăm de un alt eveniment important pentru lumea Android: Mobile World Congress sau pe scurt – MWC. Anul acesta la MWC, Blackberry a venit cu prototipul Mercury îmbunătățit, prototip care a luat forma lui Blackberry KEYone. Acest telefon deși rulează un sistem de operare Android, a păstrat tastatura fizică după care să fiu sincer, și eu plâng de multe ori. Lenovo de asemenea a prezentat dispozitive noi la MWC 2017, este vorba despre Moto G5 și Moto G5 Plus. Obiectivul celor de la Lenovo a fost unul destul de simplu: să aducă pe piață telefoane de clasă medie cu design atractiv și cu camere foto de calitate. Huawei a prezentat noile flagship-uri: Huawei P10 și Huawei P10 Plus, două dispozitive care topesc și acum orice concurență dar care au un singur defect – nu sunt rezistente la apă. Să nu uităm de Nokia, o companie care încearcă să se relanseze și care a reînviat din morți pe Nokia 3310. A prezentat și un smartphone, pe Nokia 6. Sony a fost una dintre companiile care a adus cele mai multe surprize la MWC 2017. A prezentat telefoanele de clasă medie Xperia XA1 și Xperia XA1 Ultra, alături de fratele mai mare și mai puternic Xperia XZs. Totuși, întreaga atenție a fost concentrată pe Xperia ZX Premium, datorită faptului că folosea noul procesor Snapdragon 835. LG, rivalul de moarte al celor de la Samsung, a adus în prim plan la Barcelona noul flagship LG G6. Trebuie precizat faptul că acest dispozitiv a fost unul dintre cele mai surprinzătoare și entuziasmante apariții de la MWC 2017 întrucât punea capăt epocii modulare sau mai bine zis, experimentului ratat LG G5.

Nokia 3310
Nokia 3310

Cele mai bune telefoane Android din luna martie 2017

După o lună februarie destul de aglomerată, Martie a venit ca un fel de repaus. Samsung a fost compania care s-a bucurat de cea mai mare atenție prezentând noile flagship-uri Galaxy S8 și Galaxy S8+. Ca și LG G6, aceste două dispozitive veneau cu display-uri care acopereau întreaga față și aduceau un plus de rafinament față de generația precedentă. Și-a făcut apariția și Bixby, asistentul inteligent care nu a rupt gura târgului.

Samsung Galaxy S8
Galaxy S8

Cele mai bune telefoane Android din luna aprilie 2017

Sărăcie lucie în luna aprilie, parcă toate lansările de noi smartphone-uri au intrat în sac. Xiaomi a fost singura companie care a strălucit în această lună. Compania chineză a adus pe piață pe celebrul Xiaomi Mi 6, succesorul lui Mi 5. Mare atenție la această companie întrucât vine tare din spate. E de urmărit.

Xiaomi Mi 6
Xiaomi Mi 6

Cele mai bune telefoane Android din luna mai 2017

Chiar dacă HTC nu a prezentat nici un telefon de top la MWC, și-a luat revanșa în luna mai. A apărut HTC U11, un flaghip lansat cu surle și trâmbițe. Nu este un telefon aparte doar pentru că are Sense Companion, se adaugă aici Edge Sense (lansează funcții când strângi telefonul în mână) și o cameră foto mai mult decât fantastică.HTC U11

Cele mai bune telefoane Android din luna iunie 2017

Luna iunie a fost în sfârșit ceva mai spumoasă din punct de vedere al lansărilor. Compania chineză OnePlus a lansat dispozitivul OnePlus 5, un flagship killer așa cum cei de la OnePlus ne-au obișnuit deja. De asemenea, Huawei a apărut în prim plan cu Honor 9, succesorul lui Honor 8, un telefon care are specificații apropiate de Huawei P10.

OnePlus 5
OnePlus 5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here