Home Tutoriale Setare senzor de amprentă și înregistrarea amprentelor în sistem

Setare senzor de amprentă și înregistrarea amprentelor în sistem

404
0

Senzorul de amprentă implementat în telefoanele Android este aur curat atât din punct de vedere al securității, dar și al comodității, întrucât poate să înlocuiască cu brio orice parolă cerută de aplicațiile instalate în telefon, în special de aplicațiile bancare. Haideți să vedem împreună cât de dificil este să înregistrezi amprentele în telefonul Android.

Pentru a înregistra o amprentă trebuie să mergi la SETTINGS – BIOMETRICS AND SECURITY – FINGERPRINTS

După cum se poate vedea în imaginea de mai sus, eu am deja înregistrate 2 amprente, câte una de la fiecare mână în parte. Este recomandat să înregistrați cât mai multe amprente de la cât mai multe degete întrucât dacă folosiți una singură și vă loviți la degetul respectiv, nu veți mai putea accesa anumite aplicații care necesită verificarea amprentei până când nu veți înregistra una nouă, de pe un deget care este în perfectă stare de funcționare.

Așadar, pentru a înregistra o nouă amprentă trebuie să mergeți la ADD FINGERPRINT și să plimbați degetul pe senzorul de amprentă până când scanarea lui indică 100%. De asemenea, pe lângă aplicații, mai puteți folosi senzorul de amprentă și pentru a debloca telefonul Android, în locul butonului lateral.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here