Home Editorial 4 lucruri pe care le dorim de la Samsung Galaxy S24 Ultra

4 lucruri pe care le dorim de la Samsung Galaxy S24 Ultra

555
0

Deși este prea târziu pentru Samsung să facă schimbări majore la acest telefon, putem spera totuși la unele îmbunătățiri realiste și funcții noi care îl vor transforma cu siguranță în cel mai bun telefon din lume în momentul lansării, cândva după Anul Nou. Samsung Galaxy S24 Ultra va fi cu siguranță o bijuterie de telefon.

4 lucruri pe care le dorim de la Samsung Galaxy S24 Ultra

  1. Un senzor mai mare va face pozele cu ZOOM mult mai bune.

Galaxy S23 Ultra are cel mai lung obiectiv cu zoom dintre toate telefoanele pe care le-am încercat, dar zoom-ul propriu-zis nu-l transformă pe S23 Ultra în cel mai bun telefon cu cameră de pe piață. De fapt, fotografiile ultra-zoom sunt… destul de proaste. Lentilele cu zoom 10X folosesc cel mai mic senzor de pe telefon și asta înseamnă că imaginile devin neclare și destul de lipsite de valoare.

Zvonurile recente sugerează că Galaxy S24 Ultra își va micșora obiectivul de zoom la doar 5X, dar asta ar fi bine dacă dimensiunea senzorului ar crește. Dacă senzorul pentru zoom-ul telephoto de pe Galaxy S24 este de trei ori mai mare decât senzorul actual, atunci reducerea zoom-ului la jumătate ar avea ca rezultat fotografii mai bune.

Poză cu ZOOM făcută cu S23 Ultra
  1. Software mai simplu, în special pe parte de Setări

One UI de la Samsung scapă de sub control. Da, telefonul are o mulțime de funcții. Prea multe caracteristici. Samsung ne oferă prea multe opțiuni și multe funcții de activat care ar trebui să fie activate implicit, cum ar fi modul „Wi-Fi inteligent”. Cine vrea Wi-Fi prost? Aceasta nu trebuie să fie o setare. Wi-Fi poate fi doar inteligent, în mod implicit.

Acum înmulțiți acel exemplu cu o mie, pentru că există, de exemplu, o mie de meniuri și setări pe Galaxy S23 Ultra. Nimeni nu este impresionat de Setări. Zilele rootării telefoanelor Android și personalizării fiecărui colț și pixel au trecut. Samsung trebuie să simplifice, deoarece interfața a devenit complexă dincolo de înțelegere.

  1. Mai mulți ani la rând de update al sistemului de operare Android

Trei ani de actualizări ale sistemului de operare nu mai sunt de ajuns. Apple a stabilit standardul la cinci ani de suport, dar Google tocmai i-a depășit cu o promisiune de șapte ani pentru noile Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Samsung trebuie să țină seama de apelul pentru longevitate. Este timpul să promiteți un sprijin mai lung la cât costă aceste telefoane. Galaxy S24 Ultra ar trebui să vină cu promisiunea Samsung de șapte ani de actualizări majore ale sistemului de operare. Astfel, timp de 7 ani, Galaxy S24 Ultra va fi livrat cu Android 14 și ar trebui să se retragă cu Android 21 în anul 2030.

  1. O capacitate mai mare a bateriei și fără S-Pen

Știați că Samsung obișnuia să facă o versiune fără S-Pen, pe vremea când Galaxy Ultra era numit Galaxy Note? Când a apărut Galaxy Note 5, a existat și o versiune fără S-Pen. Bine, nu tocmai un Galaxy Note: Galaxy S6 Edge Plus.

Când s-a lansat Galaxy Note 5, avea un afișaj mai mare decât Galaxy S6, unul uriaș (pentru vremea aceea) de 5,7 inci. Samsung a lansat și o versiune mai mare a Galaxy S6 Edge. Avea aceeași dimensiune ca și Galaxy Note 5 și avea aceleași caracteristici. Pur și simplu nu avea un pix înăuntru.

Din păcate, Samsung nu ne-a oferit o baterie mai mare. În schimb, Galaxy S6 Edge Plus a fost mai subțire decât Note 5. Eu unul nu vreau un Ultra mai subțire, vreau o baterie mai mare. Ar fi super ok ca cei de la Samsung să renunțe la acel S-Pen pe care oricum nu-l folosește nimeni și să vedem o baterie mult mai mare în interior.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here