Home Review Samsung Galaxy A9 – ciudățenia cu 4 camere pe spate care sfidează...

Samsung Galaxy A9 – ciudățenia cu 4 camere pe spate care sfidează ideea de SMARTPHONE

5353
0
Samsung Galaxy A9

Fraților, a apărut și Samsung Galaxy A9. Nu știu de unde le tot scot ăștia de la Samsung așa, pe bandă rulantă, căci la un moment dat am impresia că nu vor mai exista litere în alfabet pentru câte telefoane lansează ei.

Ei bine, dar stați să-l vedeți pe ăsta, Galaxy A9 care are un display gigantic și se încadrează într-o categorie ciudată și nouă totodată: flagship-urile de clasă medie. Ia fiți atenți ce struțo-cămilă au mai scos cei de la Samsung, îi facem un mic review în cele ce umează.

Samsung Galaxy A9 – ciudățenia cu 4 camere pe spate care sfidează ideea de SMARTPHONE

Samsung Galaxy A9 costă undeva la 600 de euro și vrea să se bată cu Huawei Honor 10 și OnePlus 6T, două telefoane anunțate pentru finalul lunii octombrie. Asemenea primului Galaxy, și A9 o să vină disponibil în culori cu gradient de genul  Lemonade Blue și Bubblegum Pink.

Dacă ne uităm un pic mai bine la el, pare un telefon inspirat serios de la Huawei. Cadrul de aluminiu este unul de bună calitate, capabil să facă față unui display de 6.3 inci, acoperit cu Gorilla Glass 5. Rezoluția acestui display este 2220 x 1080 pixeli și se bazează evident pe celebra tehnologie AMOLED. 

Despre componentele interne, ar fi ceva mai mult de discutat. Procesorul este un Snapdragon 660, un cip mediu de la Qualcomm situat ca nivel de performanță undeva între Snapdragon 820 și Snapdragon 835.

Memoria RAM este de 6 GB (destul de mult) iar memoria internă minimă este de 128 GB. Ciudățenia ciudățeniilor (camera foto de pe spate) este structurată astfel:

  • 120-degree ultra-wide angle, 8MP, F2.4
  • 2x telephoto, 10MP F2.4
  • Standard focal length, 24MP, F1.7
  • Auxiliary camera for Bokeh photos, 5MP, F2.2

Nu știe nimeni deocamdată dacă această cameră va fi una chiar utilă. Rămâne de văzut. Bateria este una destul de bună, pe măsura dimensiunii telefonului: 3720 mAh.

Previous article3 sfaturi pentru o alegere potrivita a serviciilor de pompe funebre
Next articleDEVELOPER OPTIONS – Tips & Tricks
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here