Home Aplicatii Android Runtastic – aplicația fitness care oferă prea puțină funcționalitate pentru varianta gratuită

Runtastic – aplicația fitness care oferă prea puțină funcționalitate pentru varianta gratuită

1506
0
Runtastic

În vara anului trecut am început să alerg, de nebun cum consideră unii, pentru o viață sănătoasă cum consider eu. Atunci, am avut nevoie de o aplicație care să mă ajute doar în calculul distanței parcurse. Am ales Runtastic. Ei bine, după mai bine de 6 luni de când îl folosesc, am ajuns la o concluzie destul de interesantă: Runtastic este una dintre aplicațiile care oferă cea mai puțină funcționalitate pentru varianta gratuită.

Pur și simplu nu îmi vine să cred câte chestii are pentru varianta PRO și cât de slăbuță este cea gratuită. Din această cauză eu încă nu am decis să o cumpăr pentru că mi se pare foarte foarte comercială și nu prea îmi plac chestiile astea. Adică nu vreau să fiu înțeles greșit, nu sunt genul care cere mult de bani puțini, dar sunt multe funcții în aplicație pe care aș vrea să le testez înainte de a cumpăra. A, varianta PRO costă 15 lei, nu e mult deloc, însă aș vrea să probez mai întâi funcționalitatea majoritară, nu minoritară.

2016-03-15 20.38.22

Runtastic dispune de niște funcții excelente dacă ești genul care chiar dorește să aibă rezultate. Cât am testat aplicația, am înregistrat 17 activități și un total de 34 kilometri alergați. Cred că folosind această aplicație mi-am dat seama pentru prima dată cât de dificil se ard caloriile, cât de simplu este să te îngrași, cât de dificil este să slăbești…

Practic, pentru a arde 80 de calorii, trebuie să alergi 1 kilometru…

Runtastic are și planuri de antrenament pentru cei care au nevoie de un plus de motivație. Dacă ești genul care are nevoie de un jandarm care să împingă mereu de la spate, aceasta este aplicația perfectă. Te poți pregăti pentru pierderea în greutate, pentru alergare pe 4 nivele: începător, 10 kilometri, semi maraton și maraton.

Cei care se hotărăsc să încerce și alergatul pe povești, trebuie să scoată din buzunar cel puțin 3,5 lei pentru fiecare poveste. Ei bine, la mine aici s-a rupt filmul și am început să consider aplicația prea comercială. Nu pot să văd nimic dacă nu scot banul ceea ce nu îmi place. Oricum, ideea de Story Running este destul de interesantă și ceva unic în peisajul acestor aplicații de fitness.

O aplicație destul de bună, foarte utilă celor care au reușit să facă un obicei din fitness.

2016-03-15 20.38.08

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here