Home Editorial Cele mai bune telefoane Android pentru jocuri

Cele mai bune telefoane Android pentru jocuri

2868
0

Războiul specificațiilor cunoaște un nou apogeu an de an pentru că jocurile devin din ce în ce mai pretențioase. Grafica se îmbunătățește destul de convingător și aceasta are nevoie de memorie RAM mai multă, un procesor mai puternic, etc. În cele ce urmează vom trece în revistă cele mai bune smartphone-uri din punct de vedere al performanței în jocuri.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge este cel mai bun telefon pe care îi poți folosi pentru jocuri în ziua de azi. De fapt, este cel mai puternic smartphone de pe piață din toate punctele de vedere, nu doar pentru jocuri. Are un procesor Snapdragon 820, o placă video Adreno 530 și 4 GB DDR3. Este totuși vârf de gamă pentru 2016 din partea celor de la Samsung și prețul este pe măsură. Din punctul meu de vedere, pentru jocuri, acest telefon este future proof cam 2 ani de zile. De asemenea, Samsung Galaxy S7 Edge are un meniu special destinat jocurilor, numit Game Launcher, controlat fiind prin Game Tool, un buton special prin care poți minimiza jocul, înregistra gameplay sau face screen-uri.edge game

Huawei Nexus 6P

Este mai accesibil de cât Samsung Galaxy S7 Edge, dar asta nu înseamnă că este mult mai slab. Are un procesor Snapdragon 810 cu o placă video Adreno 430, display de 5.7 inch AMOLED și 3 GB memorie RAM. După cum spuneam ,mult mai accesibil de cât competitorul S7 Edge, de fapt, este cu aproape 40% mai ieftin. Este o recomandare destul de bună pentru că în acest moment, telefonul suportă orice joc fără să fie problemă cu FPS-urile prea mici. Deși specificațiile sunt mai mici, P6 poate fi mai interesant pentru cei ce doresc un display mai mare,  Nexus 6P are 5.7 inch.

HTC 10

Este o recomandare în special pentru cei care vor un sunet de calitate în jocuri. Specificațiile acestui telefon sunt foarte apropiate de cele ale Samsung Galaxy S7, însă sunetul e mult, mult mai bun. Boxele pe HTC 10 sunt bestiale, una este poziționată lângă camera frontală iar cealaltă este poziționată lângă portul de încărcare. Trebuie menționat că boxa din partea de jos a telefonului se ocupă cu sunetele joase, este deci un fel de subwoofer. Să trecem în revistă și specificațiile: Procesor Snapdragon 820, Adreno 530 GPU, 4 GB RAM. Singura chestie aiurea este că nu are display AMOLED.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here