SHARE
Plantronics Explorer 500

După ce mi s-a stricat casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge, am zis să rămân fidel brandului Plantronics și am cumpărat o cască Explorer 500 cu vreo 250 de lei. Nu am mai dorit să cumpăr tot o cască Voyager Edge pentru că e destul de scumpă. Am zis că probabil designul o transformă într-o cască Bluetooth care costă peste 100 de euro. Ei bine, din păcate, cei de la Plantronics s-au făcut de râs cu modelul Explorer 500 și veți vedea imediat despre ce este vorba. Sunt total nemulțumit.

Ce probleme are casca Bluetooth Plantronics Explorer 500

  1. Noise cancellation nu există. Nu prea poți să folosești casca Bluetooth Plantronics Explorer 500 atunci când ești în aglomerație, gălăgie. Cei de la celălalt capăt al firului nu te vor auzi bine.
  2. La volum maxim distorsionează. Nu poți asculta muzică la maxim cu această cască Bluetooth Plantronics Explorer 500 pentru că o să înceapă să bârâie destul de urât.
  3. Bateria nu ține 7 ore. Cred că țeapă mai mare nu am văzut până acum în materie de baterii. În loc de 7 ore autonomie, cred că ține undeva la 4-5 ore, maxim.
  4. Battery Low. În momentul în care mai e vreo oră de baterie, începi să primești mesaje acustice de genul „Battery Low” pe care nu le poți dezactiva nicicum.

În rest, casca își face treaba destul de bine. Sincer să fiu, sunt dezamăgit. Am venit după o cască Bluetooth (Plantronics Voyager Edge) care simboliza perfecțiunea și am nimerit una care nu numai că nu se ridică la același standard de calitate, dar mai are și defecte de fabricație.

Articole Recomandate

Samsung Galaxy A9 – ciudățenia cu 4 camere pe spate care sfidează ideea de... Fraților, a apărut și Samsung Galaxy A9. Nu știu de unde le tot scot ăștia de la Samsung așa, pe bandă rulantă, căci la un moment dat am impresia că n...
Review TP-LINK UP540 40w 5-Port USB Charger Am găsit minunea asta într-un coș de tip „pomană” din Carrefour, avea prețul de 30 de lei. Deși nu aveam nevoie de așa ceva, am zis să cumpăr acest mu...
Este Nokia 3 cel mai bun telefon sub 500 de lei? Am cumpărat zilele trecute un telefon Nokia 3 pentru care am plătit 499 de lei. Nu l-am cumpărat pentru mine, ci pentru altcineva și sincer să fiu am ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here