SHARE

Desi o mare parte din compania Nokia a fost cumparata de Microsoft, cateva zvonuri din interior afirma faptul ca gigantul finalndez s-ar putea sa revina in 2016. Re/code anunta faptul ca ce a mai ramas din Nokia dupa tranzactia cu Microsoft, au pus la cate cateva proiecte promitatoare pentru 2016 sub sigla Nokia Technologies, una dintre cele 3 mici intreprinderi care nu au fost preluate in urma tranzactiei.

Fostul director Nokia Richard Kerris afirma faptul ca “Exista multe lucruri extraordinare in dezvoltare, fapt ce ma face sa cred ca Nokia nu o sa dispara de pe piata niciodata”. Nu exista informatii din interior sigure 100% din pricina faptului ca nu au voie sa spuna nimic nici cei de la Microsoft, nici cei de la Nokia. Exista un contract care impeidca atata scurgerea de informatii cat si vanzarea de telefoane sub sigla Nokia pana pe la finalul lui 2015.

Ultimele produse notabile cu care Nokia a facut valva inainte de vanzare au fost dispozitivele Android tableta N1 si aplicatia Z Launcher. Aceste aparitii denota faptul ca Nokia este interesata in dezvoltarea acestei directii, inspre piata Android odata ce au scapat de colaborarea nu prea reusita cu Microsoft.

Va reveni oare Nokia pe piata in 2016? Lucrurile sunt incerte pentru ca deocamdata Nokia poate doar sa proiecteze. Au ramas numai cu designerii in timp ce ramura ce cuprinde productia / fabricile a fost vanduta catre Microsoft. Intotdeauna designul Nokia a fost apreciat peste tot in lume, de la clasicele Lumia pana la smartphone-uri ce au fost orientate catre piata Android. V-ar place sa vedeti un Pheonix sub forma Nokia? Sa renasca din propria cenusa si sa reusasca sa aduca pe piata niste telefoane pe care pana acum cel putin, nu a avut ocazia sa le produca.

Articole Recomandate

Aplicația ING Pay – conceptul care ne face și pe noi să ne simțim în rând ... După ce șmecherii de la ING au anunțat lansarea aplicației ING Pay, am zis s-o încerc și eu. Aveam NFC la telefon și am intrat în contul de HomeBank s...
LG V40 – telefonul Android care va avea 5 camere foto Strategia lansărilor celor de la LG e oarecum dificil de anticipat sau de urmat. Nu demult, compania a făcut o declarație prin care a anunțat că va la...
Câteva detalii despre Samsung Galaxy Note 9 Nu știu cum simțiți voi trecerea timpului, dar parcă ieri discutam despre Samsung Galaxy Note 4. Iată-ne puși în situația să aducem în prim plan detal...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here