Home Editorial Ar trebui oare ca cei de la HTC sa fabrice urmatoarea varianta...

Ar trebui oare ca cei de la HTC sa fabrice urmatoarea varianta de Nexus?

1396
1
htc

Iata un zvon destul de interesant: cei de la HTC vor construi ambele variante de Nexus anul acesta. E doar un zvon sau sa aiba si ceva sambure de adevar pe la mijloc? Ei bine, sincer, pare destul de greu de crezut daca ne gandim in ansamblu… Daca va amintiti, cei de la HTC au avut un an 2015 varza din punct de vedere al vanzarilor, sa nu uitam despre clona iPhone, mult discutatul HTC A9. Totusi, ar trebui ca cei de la HTC sa fabrice telefoanele Google anul urmator?

Vanzarile acestei companii au inceput sa scada de ceva vreme si dupa cum spuneam mai sus, 2015 a fost un an penibil pentru producatorul Taiwanez. De cand a introdus pe piata atractiva serie ONE cu carcase din aluminiu, nimic spectaculos nu s-a mai intamplat in tabara lor. Cu un istoric recent destul de sarac, intervine inevitabil intrebarea: va fi in stare HTC sa produca nu unul, ci doua telefoane Nexus in 2016? Ei bine, si daca ar fi in stare, ai vrea sa cumperi un Nexus, var cu HTC One M10?

Construind un dispozitiv Nexus este o oportunitate pentru producatori de a colabora cu Google si de a crea telefoane Android cu specificatii de top ce ruleaza ultima versiune de OS. Cu ultimele balbe ale HTC, aceasta oportunitate s-ar putea sa fie exact ceea ce compania are nevoie in acest moment. Daca zvonurile se adeveresc, Google I/O 2016 ar fi momentul pentru relansarea HTC. Cu un succesor din aluminiu cu procesor Snapdragon 820, cei de la HTC ar avea parte de un inceput de 2016 excelent.

Dar va reusi oare HTC sa faca fata acestei provocari? Cred ca este momentul ca cei de la HTC sa invarta ruleta. Totul sau nimic… Desi este doar un zvon, cred ca putem lua in calcul aceasta posibilitate. Timpul va hotara, timp in care zvonul va prinde contur sau se va pierde precum vorbe-n vant.

1 COMMENT

  1. Dupa parerea mea ar fi o gura mare de oxigen pentru HTC din punct de vedere financiar daca vor realiza urmatorul smartphone Nexus. Eu zic ca HTC are mare potential in a realiza unul dintre cele mai reusite telefoane Nexus. Stiu sa faca carcase de calitate si se pricep de minune pe partea de audio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here