Home Diverse Natura de partea ta – un detergent de rufe nu trebuie să...

Natura de partea ta – un detergent de rufe nu trebuie să fie toxic

1191
0

Dacă te gândești la produsele pe care le folosești zi de zi, îți dai seama câte chimicale folosești de fapt. Ingredientele din produsele pentru spălat, spre exemplu, sunt prea puțin naturale. Nu știu cum, și de unde, a pornit o idee greșită conform căreia detergenții pe bază de produse naturale sunt mai puțin eficienți sau prea slabi pentru a curăţa profund.

Din păcate, ajungi să îți dai seama de implicațiile acestei situații când deja pielea ta reacționează. O dermatită în formă continuă, spre exemplu, te pune pe gânduri. Ai putea încerca să schimbi detergentul și balsamul de rufe cu detergent bio de rufe.

Detergent bio, certificat, de la NaturaFresh

Când ne-am dat seama că produsele de care avem nevoie sunt ușor accesibile, am devenit consumatori fideli ai acestora. Când ne-am convins că pe termen lung înseamnă chimicale care afectează tot ce ne înconjoară, ne-am întors către natură, sursă inepuizabilă pentru tot ce avem nevoie. Produsele bio sunt benefice pentru organism pentru că au la bază ingrediente naturale. Produsele de la NaturaFresh sunt cu un conținut de 100% natural, certificate în acest sens.

Nu doar că sunt mai puține șanse de a avea reacții alergice, dar din grijă pentru tine, în special pentru pielea ta, din respect pentru mediul înconjurător, în mod sigur produsele naturale ar trebui să primeze în alegerile tale.

Dacă ai pielea sensibilă, atunci încearcă variantele de detergent pentru rufe hipoalergen. Conține ingrediente vegetale, excluzând total acele ingrediente care stârnesc alergii – crom, nichel sau cobalt, fiind și testat dermatologic. De asemenea, nu conține parfum sau coloranți, parabeni.

Ce trebuie să știi despre detergentul bio pentru rufe?

Ai o gamă largă de opțiuni dintre care să alegi, asta dacă simți că ești condiționat de gramaj, tip de produs sau de material.

Poți alege diferențiat în funcție de haine albe sau colorate.

Ai și variante lichide, dacă optezi pentru acest tip de detergent.

Detergentul pentru lână și mătase, materiale ce au nevoie de o spălare delicată, este disponibil la NaturaFresh, de asemenea.

Un astfel de detergent bio are un parfum plăcut de lavandă, lămâie sau portocală. Din nou, o esență plăcută, naturală, înlocuiește parfumul chimic. Pentru cei mai sensibili există detergenți neutri, fără vreo urmă de parfum. Dacă mai aveai nevoie de o convingere că detergenții de acest gen pot suplini total acele ingrediente chimice, iată că se poate.

Beneficiile tale de a fi client NaturaFresh

Vei găsi la NaturaFresh detergenți lichizi și solizi, în variante de cantități diferite. Poți începe să-i testezi pe cei de un litru sau mai mici, chiar acum, iar dacă te convinge alegerea, este în beneficiul tău să cumperi varianta economică, la 10 sau 20 litri, caz în care prețul unui litru este semnificativ mai mic. Produsele sunt de marcă germană sau italiană, de calitate incontestabilă.

Pentru comenzi mai mari de 250 de lei ai transport gratuit, iar dacă ești client nou și te abonezi la newsletter beneficiezi de un cod de reducere (surpriză). Ca un manifest pentru tot ce înseamnă grijă față de natură, pentru mediul în care trăiești, vei vedea că NaturaFresh se preocupă de tot ce este ecologic, iar împachetarea produselor dorite va ține cont de acest principiu.

Descoperă la naturafresh.ro produse de curățenie, de îngrijire, alimente și suplimente, totul bio.

 

Previous articleCumpărăm telefoane de mii de euro dar ne căcăm pe noi pentru o aplicație plătită
Next articleRidicolul nu mai are limite. Samsung Galaxy S10 Plus are 12 GB RAM
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here