SHARE
Îmbrăcămintea

Am fost în club în urmă cu vreo câteva zile, am stat și am analizat destul de aspect trendul în ceea ce privește moda, ținuta. Cred că asistăm la o mică mare schimbare pentru că din punctul meu de vedere, îmbrăcămintea de club nu mai e ce a fost cândva. Țin minte că în urmă cu vreo 15 ani, ieșirea în club impunea ore de pregătire și aranjare, era parcă un ritual. Astăzi, tinerii se duc în club cu aceleași haine cu care merg pe stradă, nimic fancy. Rar de tot vezi rochii de club super sexy sau viu colorate.

Am spus de multe ori faptul că atunci când te duci în club, e musai să simți că trăiești. Ținuta trebuie să fie atât lejeră, cât și țipătoare. Bine, când spun țipătoare nu mă refer la faptul că trebuie să fie sorcovă, însă culorile trebuie să fie sclipitoare, vii, voioase. Multe tinere merg în club să se distreze dar se îmbracă în… negru. Păi acolo e club sau pomană, priveghi? Distracția după părerea mea înseamnă culoare și cred că tinerii din ziua de azi nu prea știu să se distreze, ori dacă știu, nu se implică 100%.

Din păcate, am observat și faptul ca serile în oraș sunt mult diferite fața de acum 15 ani, lăsând clubul la o parte. Parcă nu mai vezi acele femei super elegante, cu niște rochii de seara pe care să le memorezi instant și să ți le amintești si peste două luni. Am văzut niște rochii de seară superbe la Depochic.ro și îmi pare rău că nu le văd mai des seară de seară, prin oraș. Nu știu ce să zic, parcă fetele din ziua de azi sunt mult mai comode și doresc să arate bine dar cu minimul de efort. Vestimentația e lăsată baltă.

Nu știu încotro se va îndrepta moda rochiilor de seară, nu știu încotro se va îndrepta moda rochiilor sau a vestimentației de club, însă sper din tot sufletul să dispară acest aval de superficialitate din societate care nu face cinste nimănui. Ținutele sexy în club sunt din ce în ce mai rare iar când spun sexy mă nu mă refer la vulgare. E diferență destul de mare între sexy cu bun gust și sexy vulgar.

Articole Recomandate

Relocarea locuințelor – un concept care începe să prindă și în România... Relocarea locuințelor este un concept care în ultimii 5 ani a început să prindă și în România. Nu e de mirare, pentru că are la bază foarte multe avan...
2 motive să investești în optimizare pentru motoarele de căutare În ziua de azi, dacă ai un magazin online, este aproape imposibil să exiști fără investiție în publicitate. Internetul s-a dezvoltat foarte mult în Ro...
Despre conceptul „speaker motivațional” În ultimii ani auzim tot mai des despre acești oameni precum Gabriel Comănescu, ce se autointitulează speakeri motivaționali. Ce fac ei mai exact? Țin...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here