Home Diverse Ai o firmă în București? Iată de ce TREBUIE să-ți colantezi mașina

Ai o firmă în București? Iată de ce TREBUIE să-ți colantezi mașina

1574
0
colantezi mașina

Se spune că publicitatea este sufletul comerțului iar colantarea autoturismului de serviciu mi se pare de departe cea mai simplă și cea mai eficientă metodă de promovare. Evident, există mai multe motive pentru care ar trebui să colantezi mașina de serviciu în cazul în care deții o firmă ce prestează servicii în București, și vom discuta despre acestea în cele ce urmează.

Colantarea autoturismelor în scop publicitar și nu numai, reprezintă o tehnică relativ nouă pentru că industria tiparului de calitate nu este așa veche cum pare. Se întâmpla în trecut să vezi mașini inscripționate pe stradă dar totul era foarte simplu, rezumându-se doar la un text + o siglă ce putea fi alcătuită dintr-un vector. Astăzi însă, există posibilitatea de a pune pe mașină fotografii la calitate mult superioară, aproape de perfecțiune și vei vedea imediat de ce TREBUIE să faci chestia asta.

4 motive pentru care TREBUIE să-ți colantezi mașina

  1. Reclama este sufletul comerțului. Atât timp cât bâzâi cu mașina în trafic, oamenii or să o vadă și nu mică să-ți fie mirarea când o să te trezești cu un telefon iar la celălalt capăt al firului cineva o să-ți spună „Bună ziua, am văzut o mașină de-a dvs. în trafic și doresc să știu… ”, și de aici lucrurile sunt mult mai simple. Ideea de brand awareness poate fi înfăptuită cu autoturismul.
  2. Autocolantul se poate scoate. Poate că mulți dintre voi vă gândiți că ar fi bine să inscripționați mașina în scop publicitar dar nu v-ați încumetat să dați cu vopsea permanentă. Poate vreți să vindeți mașinile mai târziu și dacă vor fi vopsite va fi aproape imposibil. Astfel, dacă veți pune autocolant, veți putea să-l scoateți oricând de pe mașini și le veți putea vinde fără probleme.
  3. Timpul de execuție este scurt. O colantare complexă poate fi gata chiar și în 3 zile, așa că nu trebuie să-ți faci griji că vei sta fără mașină la fel de mult cât ai sta dacă ai alege s-o vopsești. De fapt, colantarea reprezintă un procedeu destul de simplu, și partea bună este că are și foarte multe beneficii. Timpul scurt de execuție a lucrării este unul dintre acestea.
  4. Grafica este gratuită. Nu-ți face griji în legătură cu designul. În funcție de firma la care vei merge și care se ocupă cu colantări auto București, poți beneficia de design (machetare gratuită). Machetarea reprezintă un proces ce poate fi dus la bun sfârșit de către graficieni așa că nu-ți face griji. O să existe cineva care să te ajute să pui pe hârtie designul dorit, nu vei face asta singur.

Dacă ai o firmă în București, sunt de părere că acestea sunt de departe cele mai importante motive pentru care trebuie să-ți colantezi mașina. Un autocolant auto este modalitatea perfectă de promovare dacă petreceți mult timp cu mașina în trafic și partea bună este că nu-i un serviciu scump.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here