Home Editorial Educația în SkinCare

Educația în SkinCare

1788
1

SkinCare-ul este important pentru obținerea unui ten sănătos. Ești copleșit de o mulțime de produse cu eticheta de anti-aging, hidratare, luminozitate etc care îți promit pielea mult visată în într-o gamă mare de produse. Însă pentru a face alegerile potrivite trebuie să fie mai multă educație și informație accesibilă, deoarece folosirea produsului corect este foarte important.

Cât de important este să știi ce incluzi în viața ta? De la produse alimentare, vitamine, medicamente până la produse de skincare, tot ce folosești are un impact major asupra organismului tău.

Informația este la îndemâna tuturor, trebuie doar să știi unde și ce să cauți. Sunt multe bloguri despre asta, cum ar fi About Skin Termenul de skincare cuprinde o mulțime de noțiuni, include puțină anatomie, puțină chimie și nu în ultimul rând o vedere clară asupra ingredientelor din produsele pe care le alegi.

Pentru a înțelege importanța SkinCare-ului și ce înseamnă o piele îngrijită, întâi de toate trebuie să întelegi puțin cum funcționează pielea și mai ales cum funcționează pielea ta. Toate aceste lucruri te ajută să alegi ingredientele potrivite pentru tine, să știi când un produs este tolerat sau nu și să ai un proces de îngrijire care poate să-ți ofere numai beneficii.

Fiecare ingredient are propriul set de beneficii, de la locul de unde provine, roluri, beneficii pâna la ce tip de ten se poate bucura de magia lui sau hidratarea. De aceea este bine să ai ceva cunoștințe despre ingredientele pe care le folosești. Este un tărâm nelimitat cu o mulțime de oportunitați, trust me!

 

Love your skiN!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here