Home Diverse Dry Ice furnizorul numarul unu in Romania de gheata carbonica

Dry Ice furnizorul numarul unu in Romania de gheata carbonica

1722
0
gheata carbonica

In Romania exista doua tipuri de furnizori: cei seriosi si cei neseriosi. Cei seriosi sunt destul de putini la numar, cred ca undeva la maxim 5%, in schimb cei neseriosi ating sau chiar depasesc gradul de 95%. Ce inseamna furnizori seriosi? Pai haideti sa va dau exemplu. Unchiul meu are nevoie de gheata carbonica pentru sablare destul de des. Dupa ce a trecut de la nisip la gheata, a aut nevoie si de un furnizor ca doar n-o sa isi deschida si fabrica de gheata carbonica… A cautat prin oras, nimeni care sa il poata ajuta.

Internetul i-a venit in ajutor… sau nu prea? Sincer sa fiu nu a prea avut bafta in acest sens chiar din prima intrucat a nimerit la doi furnizori destul de neseriosi. Ce a patit mai exact: omul avea nevoie de gheata carbonica pentru poimaine si o primea a 2-a zis dupa poimaine. Cum Dumnezeului sa faci treaba cand esti conditionat de furnizori in acest sens? Cum sa-i trimiti ma omului gheata carbonica dupa 4 zile? Ca in 4 zile cu putin ajutor cred ca faci inconjurul lumii de doua ori, cel putin…

Dry Ice furnizorul numarul unu in Romania de gheata carbonica

Dry Ice furnizorul numarul unu in Romania de gheata carbonica a reusit sa fie furnizorul serios. Pacat ca a fost nevoie ca omul sa treaca prin doua experiente neplacute pana sa ajunga la cine trebuie, insa va povesteam mai devreme cam care este proportia seriozitatii in domeniul furnizorilor de servicii in aceasta tara. Cred ca va mai trece ceva apa pe Dunare pana cand se va reglementa aceasta situatie neplacuta si piata se va cerne putin. Atata timp cat oricine poate deschide orice, nu avem ce face…

Incerc sa imi imaginez o lume aparte, in care toata lumea este serioasa si incearca pe cat posibilul sa furnizeze servicii de calitate. E utopic, insa cred ca am reusi sa ne apropiem mai mult de occident in acel moment. Avem nevoie de o mentalitate axata pe performanta, nu pe pacaleala, teapa si neseriozitate. Atata timp cat in Romania exista intentia de a deschide afaceri pentru a da teapa la stat sau la clienti, nu cred ca vom reusi vreodata, ca tara, sa ajungem unde sunt astazi nemtii.

Cu toate ca tehnologia avanseaza si, iata, incepem sa folosim gheata pentru a sabla, scapam de vechiul nisip, avem nevoie de un suport serios pentru a reusi sa ne bucuram de tehnologie. Unchiul meu mai avea putin si revenea la nisip intrucat dupa 2 experiente neplacute cu furnizorii de gheata carbonica, se gandea ca poate nu merita atata bataie de cap. Iata ca a avut perseverenta si pana la urma a reusit sa gaseasca un furnizor cat de cat de incredere pe care se poate baza si-n sfanta zi de azi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here