SHARE
viteza conexiunii 3G

Chiar dacă în ziua de azi există conexiuni la internet via Wi-Fi sau 4G destul de rapide, există și situații în care ești nevoit să folosești doar 3G. Evident, conexiunea 3G pare un veritabil melc pe lângă Wi-Fi sau 4G dar e bună și ea decât deloc iar în cele ce urmează veți vedea cum puteți să o îmbunătățiți simțitor, astfel încât paginile web să se încarce mult mai rapid pe telefonul Android.

Iată cum mărești viteza conexiunii 3G pe un telefon Android

  1. Folosește aplicația Opera Max. Este aplicația perfectă pentru cei care vor să limiteze la maxim consumul de trafic de date așa că va face minuni în cazul conexiunilor lente.
  2. Folosește aplicația Facebook Lite. Aplicația Android a celor de la Facebook este un adevărat criminal atât pentru baterie cât și pentru traficul de date pentru că mereu caută actualizări, aduce în prim plan notificări, etc. Folosește Facebook Lite și vei avea parte de o experiență de navigare mai plăcură.
  3. Dezactivează imaginile din browser. Dacă nu ai nevoie de imagini atunci când navighezi pe net cu Chrome poți să le dezactivezi. Astfel, traficul de date va fi mult mai redus și implicit va crește considerabil viteza de încărcare a paginilor. Găsești setare de Text Only în toate browserele, nu doar în Chrome.
  4. Schimbă browserul web. Chrome consumă mult trafic de date și astfel devine lent pe conexiunile 3G. Se sincronizează cu multe conturi de pe alte dispozitive, etc. Cel mai recomandat browser pentru conexiunile lente este evident Opera Mini, pe care îl veți putea descărca de aici.
  5. Elimină memoria cache. Dacă ai încercat cele de mai sus și rezultatele nu sunt vizibile, e posibil ca problema să fie la dispozitivul tău. Dacă ai un telefon mai vechi, trebuie să știi că aplicațiile actuale sunt optimizate pentru aplicațiile 4G, nu 3G așa că este recomandată golirea memoriei cache din dispozitiv și din aplicații.

Articole Recomandate

Ți se consumă prea repede bateria? Iată 4 probleme și 4 soluții Bateria consumată prea repede, încărcarea foarte lentă, aplicații care se blochează sunt câteva dintre problemele telefoanelor cu Android care au circ...
Cum scapi de eroarea SCREEN OVERLAY DETECTED Așadar, primești mesajul SCREEN OVERLAY DETECTED și nu știi ce să faci. Astăzi vom discuta despre această problemă și vom vedea cum poate fi ea neutra...
Cele mai bune metode pentru customizarea completă a telefonului Android Sistemul de operare Android iese în evidență prin posibilitatea de customizare, nu este atât de restrictiv precum iOS. Mai mult ca sigur acest aspect ...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here