Home Diverse De unde poti cumpara panza topita?

De unde poti cumpara panza topita?

3301
0

Saptamana trecuta am avut o sarcina destul de dificila de dus la bun sfarsit. Matusa mea a avut nevoie de panza topita. Era prima data in viata mea cand auzeam de asemenea panza. Defapt, sincer sa fiu prima data am crezut ca nu aud bine si ca ea totusi imi spune branza topita. Mai ca ma incaltam sa ma duc la magazin sa cumpar branza… Pe masura ce inaintam in viata, aflam lucruri noi.

Matusa mea lucreaza in domeniul confectiilor iar cand este in concediu mai face pe la vecine cateva croieli. Lucreaza orice, de la draperii la costume de dama, lenjerii de pat sau hainute pentru bebelusi. Intotdeauna am apreciat oamenii care desi nu se duc la serviciu din diverse motive, gasesc ceva de trebaluit prin casa. Asa sunt oamenii facuti, sa munceasca mereu, nu sa stea. Dumnezeu ne-a dat maini ca sa le folosim, nu ca sa puta pamantul sub noi de lene.

Bineinteles ca la nici un magazin de confectii din oras nu am gasit panza topita. Sincer sa fiu, nici nu ma asteptam sa gasesc asa ceva intr-un oras precum Severinul. Am intrat apoi pe internet si am gasit intr-un final un magazin online care vindea panza topita. Am facut rapid comanda si a doua zi mi-a fost livrata. Asta e dezavantajul magazinelor online: comanzi azi si primesti maine. Se lucreaza prin curier, insa atunci cand depinzi de magazinele online este ok si de pe o zi pe alta. Pana la urma urmei nu intrasera zilele in sac, nu?

Am ramas cu un oarecare gust amar atunci cand am terminat balciul cu aceasta panza topita. Faptul ca in Severin nu exista magazine de specialitate m-a dezamagit. Se pare ca orasul asta moare tot mai intens de pe-o zi pe alta fara ca nimeni sa poata face ceva in aceasta privinta. Atunci cand nu ai in oras macar un singur magazin de specialitate, inseamna ca nu mai ai nici industrie in oras, nici calitate, nici macar oameni care sa ceara calitate. Traiesti intr-un oras mort si trebuie sa te resemnezi cu aceasta problema.

Lasam specialitatea in seama internetului deocamdata. Este singurul capabil sa ne ajute atunci cand avem nevoie de lucruri ciudate, rare, scumpe si imposibil de gasit in oras. De fapt, daca stau sa ma gandesc putin, ma bucur oleaca de faptul ca am gasit pe net ceea ce nu am gasit in oras. Din spusele matusii mele, am cumparat mult mai ieftin. Avantaj internet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here