Home Diverse De unde cumperi un sac de dormit pentru drumețiile pe munte?

De unde cumperi un sac de dormit pentru drumețiile pe munte?

2171
0
sac de dormit

Pentru că ne mai despart puține clipe până la sosirea în adevăratul sens al cuvântului a primăverii, e momentul perfect să ne gândim la drumeții, la munte, la aer curat. Nu știu cum sunteți voi, însă eu unul ador muntele. Vă povesteam în urmă cu ceva vreme că am petrecut vreo 30 de zile prin Băile Herculane, oraș de care m-am îndrăgostit iremediabil. Abia aștept să mai crească puțin temperatura ca să reîncep drumețiile pe munții destul de pitici ai Băilor Herculane.

Am început să caut și alt sac de dormit pentru că pe cel vechi am reușit să îl rup ultima dată când m-am dus pe munte. Tot la Herculane s-a întâmpla și cred că are legătură și faptul că sacul era de foarte proastă calitate, întrucât s-a agățat într-un ciot de arbust pe care cineva îl tăiase cu ceva secure din motive numai de el știute. După cum spuneam, și calitatea foarte proastă a sacului de dormit a dus la o gaură de toată frumusețea. Așa pățesc cei care vor ieftin și mult.

Ei bine, am început să caut pe net un sac de dormit pentru drumețiile pe munte pe care am de gând să le fac peste ceva timp, când se vor înmulți puțin gradele în termometre. Dacă o să vă întrebați de ce am ales acest moment pentru a face achiziția, păi știți ți voi cum se zice: omul gospodar își face iarna sanie… Bineînțeles că am ocazia să cumpăr acel sac de dormit mult mai ieftin de cât în plin sezon. E o idee foarte bună să cumperi din timp anumite chestii dacă se bazează pe sezoane.

Cât am cheltuit pentru un sac de dormit? Ei bine, aici poate o să spuneți că sunt puțin nebun, dar nu am avut nici o problemă în a arunca 500 de lei în joc. De ce? Păi parcă vă spusesem mai devreme ce s-a întâmplat cu vechiul sac de dormit. Chiar nu doresc să mai repet acel episod pentru că nimic nu e mai enervant de cât să te duci la munte și să înceapă să ți se strice lucrurile. După ce că ai de stat acolo zile bune, să stai cu sacul  de dormit rupt nu e o senzație tocmai mișto…

Numai la gândul că ceva păianjen poate să se strecoare pe acolo mă face să tresar. Nu știu cum sunteți voi, însă eu unul urăsc insectele astea mai ales cele mari. Mi-e frică de păianjeni iar pe la munte sunt destul de mulți și culmea, care pot să facă pagube destul de însemnate în materie de mușcătură. Cei care au fost mișcați de păianjeni până acum cu siguranță o să îmi dea dreptate. Căutați pe net din timp saci de dormit dacă aveți nevoie, sunt prețuri destul de bune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here