Home Diverse De unde cumperi huse pentru Sony Xperia Z5?

De unde cumperi huse pentru Sony Xperia Z5?

1821
0
huse pentru Sony Xperia Z5

Să te pună sfântul să-ți cumperi un telefon mai rar, mai scump la vedere că ăla ești, să-ți iei gândul că vei putea să-i găsești măcar o husă de calitate, să nu mai zic de alte accesorii. Am pus recent mâna pe un Sony Xperia Z5 căruia îi voi face și review în zilele ce urmează și am fost nevoit să trec prin Furcile Caudine pentru a-i găsi u husă ceva mai de calitate. La magazinele din oraș, acele chioșcuri de mici dimensiuni care au accesorii GSM îți este imposibil să găsești ceva mai scump de 10 – 15 lei, adică de calitate. Am fost să caut evident, și nu am reușit decât să mă enervez.

Adică după ce că stai jumătate de ceas să caute tipul sau tipa prin chioșc ceva care să se potrivească (n-are frate nimeni în tot orașul Sony Xperia Z5), după cele 30 de minute vine și cu o porcărie de husă pe care ți-e și milă să o pui pe telefon. Șubredă, finisată din topor, îți dă senzația că mai mult rău va face telefonului decât bine. Nu am avut încredere în așa ceva, m-am dus acasă și mi-am căutat pe net o husă serioasă. După episodul cu Samsung Galaxy Grand Neo care mi-a căzut o dată din mână și s-a spart tot, nu vreau să pățesc același lucru și cu acest Xperia Z5.

Mi-am căutat huse pentru Sony Xperia Z5 pe net până am ajuns la cei de la oau.ro. Da frate, 35-40 de lei ar trebui să coste o husă de calitate medie în România, exact ce căutam și eu, că nu-mi trebuie husa lui Dumnezeu, din piele de gibon care să coste 200 de lei și să fie cea mai sigură din lume. Nu. E nevoie de o husă de calitate medie care poate să protejeze telefonul suficient de bine la o trântă pe an. Repet, Samsungul o dată mi-a căzut și a fost de ajuns. Bine, că mi-a căzut și-n curte printre pietre și bolovani, dar asta nu-i prea relevant.

Așadar, cei care aveți nevoie de huse pentru telefoane ceva mai exclusiviste pe care nu le are prea multă lume-n oraș astfel încât să existe tone de accesorii pe la magazine, căutați pe net. Este cea mai bună soluție din punctul meu de vedere pentru că economisiți foarte mult timp.

Decât să stai să cauți acul în carul cu fân, mai bine intri pe oau.ro sau un site de genul și-ți cauți accesoriul de telefon de care ai nevoie. Sunt adeptul promptitudinii și al lucrurilor rezolvate rapid, fără de tăgadă. Știu că pentru unii a comanda ceva de pe net poate să fie destul de dificil dacă nu au mai făcut așa ceva până acum, dar vă asigur de faptul că dacă veți alege să faceți cumpărături într-un magazin serios, totul va fi bine într-un final. Nu aveți de ce să vă faceți grijă, cumpărăturile vor decurge foarte bine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here