Home Diverse De unde cumparam prosoape hotel de calitate?

De unde cumparam prosoape hotel de calitate?

2673
0

Datorita jobului meu, sunt nevoit sa calatoresc destul de des si astfel, pot sa imi fac o parere despre diferitele hoteluri din tara pe care la intalnesc. De exemplu, as putea spune ca in Vestul tatii exista o grija mult mai mare fata de client, de cat in regiunea Moldovei sau in Dobrogea. Chir daca pe litoral exista traditie in “primirea turistilor”, pot spune ca nu intotdeauna ai parte de servicii de calitate. Atata timp cat avem de-a face cu romani, trebuie sa ne asteptam la ceva palme date atunci cand vine vorba despre calitate. E drept, unii nici nu cer calitate, insa sunt destui care daca dau un ban, vor sa primeasca pentru el exact ce trebuie, nu aiureli, nu camere murdare si asa mai departe.

Cele mai curate hoteluri sunt in Timisoara si Arad, apoi inspre Bucuresti, Brasov. Cand ai ajuns in Mehedinti, ai spus bataie de joc. Numai in Mehedinti o sa vezi hotelieri care nu sunt in stare sa iti ofere un proop curat, ce sa mai zic de servicii extra? Niciodata nu o sa vezi bun simt in aceasta parte de tara. Cu toate acestea, as putea sa povestesc ceva patanii din zona, ca sa vedeti exact despre ce discutam.

In prima faza, am fost cu un amic la un hotel de la Baia de Arama… Am avut noroc cu faptul ca am venit de acasa cu prosoape. Ei nu puteau la dispozitie nici macar un prosop… Si stau si ma gandesc cat naiba poate sa coste niste prosoape hotel? Ar trebui sa isi ia mai in serios clientii hotelierii din aceasta parte de tara. Daca nu pui la dispozitie macar strictul necesar oamenii nu mai vin a doua oara la tine. E destul de dificil sa calatoresti cu bagaj in ziua de azi, asa ca toata lumea caute sa il imputineze pe cat posibil. Pe unde am fost toata lumea avea prosoape hotel, numai la Baia de Arama nu. Nu dau nume ca nu e frumos, scopul nu este sa fac reclama negativa, ci doar sa arat micile gafe din sistemul hotelier romanesc… si sunt inca multe… V-am povestit-o pe aceea cu lenjeriile de pat patate, pe cea cu lenjeriile de pat rupte si asa mai departe. Din pacate, trebuie sa recunoastem ca sunt hotelieri in Romania care trateaza cu spatele clientii, in bataie de joc. Cu totii avem asemenea povesti, nu e nimic nou.

Prosoape hotel de calitate cumparam de pe internet, nu e nevoie sa ne deplasam nicaieri pentru a face acest lucru. In ziua de azi, minunea tehnologica numita internet ne ia din picioare niste drumuri si ne aduce calitatea mai aproape ca niciodata. In orasele mici de exemplu e imposibil de gasit lucruri de calitate in materie de orice, nu doar prosoape hotel… Asa ca nu e de mirare succesul magazinelor online care vad si calitate pe langa vesnica ieftinea, ieftinea cu care romanii s-au invatat inca de mici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here