Home Editorial De ce Samsung Galaxy Note 8 TREBUIE să fie un dispozitiv de...

De ce Samsung Galaxy Note 8 TREBUIE să fie un dispozitiv de succes

1366
0
Samsung Galaxy Note 8

Telefonul Samsung Galaxy Note 8 este foarte așteptat de întreaga comunitate Android și, este pe vine cum s-ar zice. Pe data de 23 august la New York a văzut lumina blițurilor pentru prima dată și vom discuta în cele ce urmează de ce acest dispozitiv TREBUIE să aibă succes pe piață.

De ce Samsung Galaxy Note 8 TREBUIE să fie un dispozitiv de succes

Note 7 a fost un eșec total, eșec ce trebuie îngropat

Pe 2 august 2016 Note 7 era lansat și întreaga comunitate suspina. Avea un design excelent, un display de 5.7 inci și a devenit un vis pentru foarte multă lume. Venea cu un display AMOLED QHD cu suport pentru HDR10, un scaner de iris, USB Type-C, Nova S-Pen și multe , multe funcții interesante. Ar fi fost un succes acest telefon dacă nu ar fi avut acea problemă cu bateria care l-a scos efectiv de pe piață. Acest eșec a costat compania 2 miliarde de dolari și a zguduit din temelii reputația brandului. Oricum, și-au mai spălat din păcate cu noul Galaxy S8.

Deținătorii de Note 4 doresc un înlocuitor nou

Samsung Galaxy Note 4 a fost lansat la IFA 2014 și a fost unul dintre cele mai de succes dispozitive mobile aduse de Samsung la viață în sfera Android. Chiar și astăzi există multă lume care se bucură de aceste telefoane care au făcut 3 ani deja. Evident, există oameni care vor mai mult, care așteaptă un Note nou și care nu l-au mai primit de aproape 3 ani de zile. Note 5 a fost o ciudățenie care s-a vândut doar în câteva țări precum Brazilia, compania optând să meargă pe piața din Europa doar alături de Samsung Galaxy S6 Edge. Așadar, sunt mulți care vor un note NOU. Altfel, compania va pierde foarte mulți fani din acest sector destul de scump am putea spune.

Apple prinde teren din spate

Nu este simplu să lansezi un telefon de top în cea de-a doua jumătate a anului. Majoritatea companiilor au obiceiul să-și arate noutățile la începutul anului în expoziții precum MWC sau CES. În cea de-a doua jumătate a lui 2017, urmează lansarea celei de-a 10-a generație de iPhone ce are de gând să șteargă pe jos cu competitori de genul Huawei, Xiaomi sau chiar Samsung. E foarte posibil ca Apple să prindă teren dacă anul acesta Samsung nu va lansa acest Note 8 tot în cea de-a doua jumătate, se pierde echilibrul destul de serios în această zonă a flagshipurilor târzii.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here