Home Tutoriale Cum te asiguri că nu depășești traficul de date inclus în abonament?

Cum te asiguri că nu depășești traficul de date inclus în abonament?

296
0

Fiecare abonament de telefonie mobilă vine la pachet cu niște limite, atât pentru apelurile de voce cât și pentru traficul de date. În principiu deși serviciile sunt prezentate a fi „nelimitate”, ele nu sunt niciodată așa. În cele ce urmează vom vedea cum poți limita traficul de date astfel încât să nu faci costuri suplimentare, care să te surprindă atunci când îți vine factura în cutia poștală.

Totul se face din telefonul Android, nu este nevoie să contactezi operatorul de telefonie mobilă, nu este nevoie de o aplicație specială. Sunt câțiva pași destul de simplu de urmat:

  1. Mergi la SETĂRI (Settings în engleză)
  2. Mergi la CONEXIUNI (Connections în engleză)
  3. Mergi la CONSUM DE DATE (Data Usage în engleză)
  4. Mergi la CONSUM DE DATE MOBILE (Mobile Data Usage în engleză)
  5. Apasă rotița de setări din dreapta sus
  6. 6 Activează LIMITARE DATE MOBILE (Set Data Limit în engleză)
  7. Setați LIMITARE DATE la cât vă este alocat în abonament, spre exemplu 50 GB

Și de acum înainte nu veți avea probleme cu a depăși traficul inclus în abonament, nu veți face trafic suplimentar și veți sta departe de facturile imense venite pe bază de neatenție, combinată cu lipsa de informare a clientului atunci când semnează contractul, pentru că adevărul este că nici angajații operatorilor nu atenționează clienții în legătură cu depășirea traficului de date inclus în abonament atunci când semnează contractele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here