Home Diverse 3 motive sa comanzi piese de masina online

3 motive sa comanzi piese de masina online

3023
0

Nu cred ca mai are rost sa mai reluam discutia in legatura cu mafia pieselor auto din Romania… Practic, 90% din piesele din magazine sunt contrafacute la a 7-a mana pentru a putea avea un pret accesibil pentru cetateni. Totusi, navigand prin marea aceasta de piese contrafacute, de unde avem siguranta ca gasim totusi piese de calitate daca originale nu ne permitem?

Cu totii ne-am confruntat cu aceasta porblema, cea a calitatii… Ma refer aici la posesorii de autoturisme bineinteles. Ceea ce cumperi de la magazinele din oras numai calitate nu se cheama, de multe ori esti nevoit sa apelezi la centrele de dezmembrari auto. Preferi sa cumperi o piesa second hand originala de cat sa te mai duci la magazin sa dai banii pe o piesa care va ceda dupa cateva luni… E clar, nu se poate si calitate si ieftin, insa putem avea un echilibru. Acest echilibru il gasim in piese de masina online…

Cumparaturile pe internet acapareaza incet incet toate palierele, inclusiv domeniul acesta auto si cred ca avem cateva motive destul de bune pentru ca cumpara de pe internet:

  • Pretul mai mic de cat in magazinele din oras. Nu de putin ori era sa ma pacalesc groaznic cu preturile magazinelor din oras. Nu inteleg de ce baga atata adaos, insa probabil instinctul de pricopsire peste noapte pe seama clientilor ii indeamna la asemenea practici.
  • Calitatea este mult peste ceea ce se vinde in oras. Da, am cumparat piese si din oras si de pe net si pot sa va spun ca de pe net am primit calitate mult mai buna. Probabil magazinele din oras mizeaza pe “clinetii multi” care le calca pragul si nu le pasa daca pierd din ei din pricina calutatii jalnice oferite…
  • Livrarea este prompta prin curierat. De multe ori am cumparat piese de masina din oras si in loc sa ajunga dupamasa, au ajuns dupa 3 zile. Am stat cu masina desfacuta 3 zile pana a venit piesa si deja a devenit un obicei sa primesti piesa dupa cateva zile sau sa primesti piesa gresita. Daca primesti piesa gresita e si mai grav, caci se face retur si mai astepti 2 sau 3 zile pana vine. Evident, nu toate magaiznele de piese auto din oras se comporta cu asemnenea neseriozitate, insa marea majoritate asa sunt.

Fiecare e liber sa cumpere piese de masina de unde crede ca e mai avantajat, insa nu trebuie sa uitam de raportul calitate – pret.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here