Home Aplicatii Android Cum poti beneficia gratuit de aplicatii ce in mod normal costa bani

Cum poti beneficia gratuit de aplicatii ce in mod normal costa bani

2509
0

Tuturor ne plac aplicatiile, insa cele care ne plac cel mai mult sunt cele gratuite. Dar cel mai si cel mai mult, ne plac aplicatiile care costa bani dar pe care le putem lua in mod gratuit, nu? Exista multe cai legale prin care poti face rost de aplicatii Android gratuite – inclusiv Play Store – si vi le vom prezenta in cele ce urmeaza.

O aplicatie gratuita pe saptamana de la Google Play

Google Play s-a inspirat de la Amazon si a introdus o aplicatie gratuita in fiecare saptamana. Astfel, o aplicatie pe care in mod normal o poti cumpara cu bani devine disponibila gratis. Din pacate, modul in care este promovata aceasta aplicatie gratuita nu o ajuta prea mult sa ajunga in prim plan. E ascunsa intr-un loc unde nu multi o pot gasi. Pentru a accesa aplicatia saptamanii gratuita din Play Store, acceseaza sectiunea Family din Play Store. Vei vedea ca un banner care promite o aplicatie gratuita pe saptamana, apesi acolo si vei vedea un dialog de instalare care-ti va spune care este aplicatia  si cat costa in mod normal. Tot ce poti vedea este titlul aplicatiei si iconita.

Amazon Underground

Amazon Appstore poate fi considerat fratele mai mic al Google Play Store. Avantajul celor de la Amazon este ca incearca sa  atraga atentia si sa fure din clientii Google oferind aplicatii gratuite prin intermediul Amazon Underground. Vechiul Amazon App of the Day a fost oprit. Tine cont de faptul ca pentru Amazon Underground vei avea nevoie de un cont Amazon. Asigura-te ca mergi si la setarile de Security  ale telefonului Android si bifezi casuta allow unknown sources pentru a putea instala aplicatii dinafara Play Store.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here