Home Tutoriale Cum personalizezi butonul Home al telefonului Android

Cum personalizezi butonul Home al telefonului Android

5309
0
personalizezi butonul Home

Cel mai interesant aspect legat de sistemul de operare Android este bineînțeles posibilitatea de a customiza sistemul de operare și telefonul ulterior. Nu toți agreăm funcțiile impuse de producător pentru anumite taste sau combinații de taste iar cea mai mare problemă este cea a butonului Home de pe telefoanele Samsung Galaxy. Ei bine, dacă ai un asemenea dispozitiv nu dispera, poți să schimbi funcția acelui buton și vei vedea imediat cum poți face acest lucru.

În momentul în care apeși de două ori succesiv butonul Home al dispozitivului tău Samsung Galaxy, pornește camera foto. Haideți să vedem cum punem să schimbăm acest lucru, în loc de cameră să punem o altă aplicație, PlayStore de exemplu. Pe telefoanele Samsung Galaxy mai vechi dacă apeși o dată butonul home îți apare home screen-ul, dacă mai apeși o dată este lansată aplicația S Voice. Dacă ții apăsat mai mult timp butonul home pe aceste dispozitive mai vechi apare Google Now.

Cum personalizezi butonul Home al telefonului Android

  1. Cel mai simplu este să folosești o aplicație. Mergi în PlayStore și descarcă aplicația Home2 Shortcut. Există și alte aplicații asemănătoare dar o vom folosi pe aceasta.
  2. Pornește aplicația Home2 Shortcut și vei vedea că vor fi necesari 4 pași pentru a schimba funcția butonului home atunci când este apăsat de două ori succesiv.
  3. Apasă Choose application și selectează apoi Play Store din lista de aplicații ce o să apară.
  4. Setează cât de lung să fie intervalul celor două apăsări succesive de buton home.
  5. Când ești pus să alegi aplicația Home alege TouchWiz home dacă e singurul launcher disponibil dau selectează alt launcher dacă folosești așa ceva și ai instalat.
  6. Când vei apăsa butonul home va apărea o aplicație care te va întreba care launcher să fie folosit. Selectează Home2 Shortcut și apasă Always.
  7. Intră la aplicația Camera (Settings – Applications) și oprește funcția Quick Launch. Acum, aplicația Home2 Shortcut va intra în acțiune și aplicația Play Store va fi lansată.
Previous articleFacturarea din cloud – ultima găselniță în materie de contabilitate
Next articleCum să-ți ferești telefonul de căldură pe durata verii
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here