SHARE
personalizezi butonul Home

Cel mai interesant aspect legat de sistemul de operare Android este bineînțeles posibilitatea de a customiza sistemul de operare și telefonul ulterior. Nu toți agreăm funcțiile impuse de producător pentru anumite taste sau combinații de taste iar cea mai mare problemă este cea a butonului Home de pe telefoanele Samsung Galaxy. Ei bine, dacă ai un asemenea dispozitiv nu dispera, poți să schimbi funcția acelui buton și vei vedea imediat cum poți face acest lucru.

În momentul în care apeși de două ori succesiv butonul Home al dispozitivului tău Samsung Galaxy, pornește camera foto. Haideți să vedem cum punem să schimbăm acest lucru, în loc de cameră să punem o altă aplicație, PlayStore de exemplu. Pe telefoanele Samsung Galaxy mai vechi dacă apeși o dată butonul home îți apare home screen-ul, dacă mai apeși o dată este lansată aplicația S Voice. Dacă ții apăsat mai mult timp butonul home pe aceste dispozitive mai vechi apare Google Now.

Cum personalizezi butonul Home al telefonului Android

  1. Cel mai simplu este să folosești o aplicație. Mergi în PlayStore și descarcă aplicația Home2 Shortcut. Există și alte aplicații asemănătoare dar o vom folosi pe aceasta.
  2. Pornește aplicația Home2 Shortcut și vei vedea că vor fi necesari 4 pași pentru a schimba funcția butonului home atunci când este apăsat de două ori succesiv.
  3. Apasă Choose application și selectează apoi Play Store din lista de aplicații ce o să apară.
  4. Setează cât de lung să fie intervalul celor două apăsări succesive de buton home.
  5. Când ești pus să alegi aplicația Home alege TouchWiz home dacă e singurul launcher disponibil dau selectează alt launcher dacă folosești așa ceva și ai instalat.
  6. Când vei apăsa butonul home va apărea o aplicație care te va întreba care launcher să fie folosit. Selectează Home2 Shortcut și apasă Always.
  7. Intră la aplicația Camera (Settings – Applications) și oprește funcția Quick Launch. Acum, aplicația Home2 Shortcut va intra în acțiune și aplicația Play Store va fi lansată.

Articole Recomandate

Cea mai simplă metodă de a scăpa de reclamele de pe YouTube (Samsung) Dacă aveți telefoane Samsung, trebuie să știți că puteți scăpa de ProTV-ul instalat pe YouTube fără să fiți nevoiți să măgăriți alt browser. Recoma...
Măsuri simple pentru reducerea LAG-ului de pe telefoanele Android LAG-ul pe telefoanele Android poate să apară din multe cauze, de la încetinirea intenționată a telefoanelor de către producători, acumularea de memori...
Ce trebuie făcut atunci când telefonul Android începe să se miște greoi? Telefoanele în ziua de azi nu sunt altceva decât niște calculatoare în miniatură așa că e foarte normal ca după o perioadă de funcționare îndelungată ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here