SHARE

Nu e nevoie intotdeauna de un dispozitiv Android pentru a putea juca jocurile Android. E de ajuns sa stii cum sa joci jocuri Android pe PC pentru a-l putea transforma intr-o adevarata statie arcade. Sunt cateva posibilitati prin care puteti face asta, iata cateva din ele.

Cum joci jocuri Android pe PC

Android si windows fac oarecum acelasi lucru, se comporta precum un intermediar intre aplicatiile tale si hardware, insa in moduri diferite si nu sunt compatibile unele cu celelalte. Daca incerci sa rulezi aplicatiile Android pe Windows si invers, e ca si cum ai incerca sa citesti un text in Japoneza cand singura limba pe care o poti vrobi este Romana.

E nevoie de un translator iar acesta se numeste emulator. Emulatorul sta deasupra sistemului de operare si ruleaza o versiune de Android. In ceea ce priveste aplicatiile, Android, acestea capteaza smenalul ca si cum ai rula Android, iar in ceea ce priveste sistemul de operare Windows, capteaza semnalul ca si cum ai utiliza o aplicatie Windows.

Cel mai bun emulator Android pentru Windows este cu siguranta BlueStacks, care promite o compatibilitate de 96% pentru aplicatii si 86% pentru jocuri. YouWave urmeaza apoi cu 75% compatibilitate la aplicatii si 68% compatibilitate la jocuri. GenyMotion are 90% compatibilitate cu 77% iar Andy 89% cu 79%. Tinand cont de faptul ca BlueSracks e gratuit si utilizat de 90 de milioane de oameni din intreaga lume, este regele emulatoarelor Android.

BlueStacks functioneaza ca orice dispozitiv Android, tot ce trebuie sa faci este sa sincronizezi un cont de Google pentru a putea descarca si instala aplicatii din Google Play Store. L-am folosit in urma cu vreo 2 ani si nu a facut probleme, insa cum spun si ei, compatibilitatea nu este 100% din pacate. Or sa existe jocuri ce nu vor functiona cu siguranta.

Articole Recomandate

Ți se pare că anumite iconițe de la aplicații sunt urâte? Iată cum poți să le sc... Din păcate, atunci când vine vorba despre gusturile oamenilor în materie de design, acestea sunt foarte diferite. Din această cauză, e posibil ca unor...
Telefonul scăpat în apă. Se mai poate repara? Iată câteva idei cu care îl poți s... Inima îți stă în loc în momentul în care telefonul îți cade în chiuvetă, veceu, cadă, piscină sau orice alt mediu în care este acoperit complet de apă...
Cum dai share location prietenilor tăi pe Android? Se întâmplă de multe ori să te afli pe o stradă sau într-o regiune ale cărei detalii în ceea ce privește adresa nu le cunoști. Să împărtășești  locați...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here