SHARE

Viteza internetului pe telefon este acel ceva pe care toti vor sa il imbunatateasca intr-un fel sau altul. Nimanui nu-i palce sa vada acea steluta care se roteste pentru secunde bune in semn de “loading” si toti doresc o cale pentru a scapa de aceasta frustrare. In cele ce urmeaza vom prezenta cateva sfaturi prin care puteti mari viteza conexiunii 3G a telefonului vostru Android.

Ce presupune marirea vitezei 3G?

Pentru optimizarea conexiunii va fi necesar sa modifici un fisier ce contine setarile configuratiei de internet folosite de dispozitivul Android. Facand acest lucru poti activa Van Jacobson TCP / IP header compression’ ce va mari viteza conexiunii. Viteza de conectare se poate chiar dubla, insa depinde si de providerul de date al fiecaruia.

Ce ai nevoie pentru operatiunea de marire a conexiunei 3G

  • Permisiune ROOT
  • Arhiva Options.7z . Aceasta contine fisierul gata scris ce trebuie inlocuit in sistemul telefonului
  • ES File Explorer – un manager de fisiere compatibil cu root care iti permite sa intri in folderele de sistem si sa modifici permisiunile.

Cum maresti efectiv viteza conexiunii 3G

  1. Descarca arhiva options.7z si extrage fisierul din ea, respectiv fisierul Option.
  2. Copiaza fisierul Options in dispozitiv intr-un folder oarecare pe care sa il tii minte folosind conexiunea la Pc si cablul de date sau cardul SD.
  3. Instaleaza si deschide aplicatia ES File Manager si da-i permisiuni de root: Menu > Root Explorer > ON > Confirm.
  4. Cauta fisierul Options in folderul pe care ti-am zis mai devreme sa il tii minte si copiaza-l cu Copy
  5. Mergi in folderul: / system / etc / ppp si pune fisierul Options cu comanda Paste.
  6. Schimba permisiunile fisierului Options tinand degetul apasat pe el, apoi selectand More > Properties> Edit (Permissions). Alegi de acolo cele trei permisiuni afisate sub Readable , dezactiveaza cele trei optiuni de sub Writing si activeaza-le pe cele de sub Execute. Apoi apesi ok.

Daca intampini probleme in acest proces, pentru a reveni la situatia anterioara sterge fisierul Options din folderul / system / etc / ppp.

Articole Recomandate

Cum să oprești zgomotul produs de camera foto la diferite modele de telefoane An... Zgomotul camerei foto pe telefoanele Android poate să fie de multe ori enervant, în special în situația în care vrei să faci poze fără ca cei din jur ...
Cum să îmbunătățești durata de viață a bateriei pentru Samsung Galaxy S8 și Sams... Cele două telefoane ale Samsung stau destul de bine la capitolul baterie deocamdată, mulți dintre voi veți spune că nu e nevoie de nicio intervenție d...
Cum repari portul audio de la telefon atunci când acesta nu mai funcționează Ai observat că portul audio de 3.5 mm de la telefonul tău Android nu mai funcționează? Ei bine, nu te speria. Problemele cu acel port nu sunt atât de ...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here