Home Tutoriale Probleme des intalnite la Samsung Galaxy Note 4 si solutiile lor

Probleme des intalnite la Samsung Galaxy Note 4 si solutiile lor

13610
2

Samsung Galaxy Note 4 e un telefon extraordinar, insa ca orice alt smartphone, dupa o vreme incepe sa devina din ce in ce mai laggy si mai greu de folosit. E enervant sa astepti executia unui program sau sa te confrunti cu probleme legate de camera foto in momentul in care vrei sa faci repede o poza. In cele ce urmeaza o sa scoatem in evidenta cele mai des intalnite probleme ale Samsung Galaxy Note 4 si rezolvarile lor, daca exista bineinteles… Nu uita ca inainte de a incerca sa pui la punct erorile din acest tutorial, updateaza la zi sistemul de operare: Settings – About Phone – Software Update.

Camera Samsung Galaxy Note 4 se blocheaza

Camera are tendinta sa se blocheze cand e lansata din lock screen. Din fericire este o solutie destul de simpla: Settings > Application manager > All > Camera si alege CLEAR DATA. Incearca din nou si daca se blocheaza iarasi intra inapoi la setarile aplicatiei si da-i si CLEAR CACHE.

Probleme Bluetooth si Wireless la Samsung Galaxy Note 4

Uneori, cliseele sunt adevarate: ai incercat vreodata sa opresti si sa pornesti aplicatia respectiva? Daca cumva exista probleme de conexiune cu cele doua, Bluetooth si Wireless, conectarea si deconectarea serviciilor poate rezolva problema. Eventual daca vezi ca sunt probleme cu Wireless, poti reseta si routerul din casa sau incerca sa gasesti un loc mai bun pentru acesta in casa unde poate emite semnal mai bun.

Probleme cu lagul pe Samsung Galaxy Note 4

Daca ti se pare ca sistemul de operare raspunde din ce in ce mai greu la comenzi, S Voice poate sa fie una dintre probleme. Functioneaza pe baza de doua apasari ale ecranului si daca o accesezi din greseala, va astepta si cea de-a doua apasare. Tu nu stii ce se intampla si situatia devine enervanta uneori. Poti dezactiva prostia asta de S Voice dezactivand Open Via Home Key.

2 COMMENTS

  1. Salut Alex.
    Sunt din Bistrita, si doresc sa-ti adresez o intrebare, al carui raspuns l-am asteptat de la cei “calificati” Service Samsung Romania – si care nu a mai venit. Recent mi-am achizitionat un Galaxy Note 5, a carei camera ( principala ) imi da un ton puternic de rosu. Am umblat la setarile camerei, dar fara nici un rezultat. Mentionez ca , camera secundara functioneaza perfect. Care ar fi posibila ( si cea mai probabila ) defectiune, camera , sau placa de baza ?
    Iti multumesc anticipat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here