SHARE

Google are un obicei de enervant prin care obligă utilizatorii de telefoane/tablete Android să folosească serviciile/aplicațiile lor. Acesta este și motivul pentru care bara de Search a celor de la Google apare moț atât pe Home Screen cât și în meniul de aplicații ale dispozitivelor Android ceva mai noi. Dacă nu o folosești (și probabil nu o folosești), îți ocupă spațiu aiurea. Iată cum scapi de ea.

Cum elimini bara Google Search pe telefoanele Android

Pe telefoanele Samsung, LG. O poți elimina ca pe oricare alt widget specific Home screen. Tot ce trebuie să faci este să ții apăsat pe această bară și să o tragi peste coșul de gunoi din partea de sus a ecranului care o să apară. Pe telefoanele Sony procedura diferă un pic, trebuie să ții apăsat pe bara de Search până când apare un meniu. Apasă butonul HIDE când o să apară în colțul dreapta al barei.

Acestea sunt cele mai simple și eficiente metode de a scăpa de acea bară enervantă pe care din păcate, în România, nimeni nu o prea folosește.

Articole Recomandate

Vrei să ascunzi ceva în telefon? Fii atent la această funcție specifică Huawei H... Dacă ai un telefon Android, există câteva modalități de a ascunde anumite date: muzică, poze, filme, documente text, etc. Ei bine, telefonul Honor al ...
Cum calibrezi busola pe telefonul Android? Tuturor ni s-a întâmplat chestia asta, să încerci să folosești GPS-ul și aplicația să nu te îndrume către direcția potrivită, să se miște aiurea sau d...
Ți se consumă prea repede bateria? Iată 4 probleme și 4 soluții Bateria consumată prea repede, încărcarea foarte lentă, aplicații care se blochează sunt câteva dintre problemele telefoanelor cu Android care au circ...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here