Home Tutoriale Cum adaugi-elimini butoane din meniul rapid?

Cum adaugi-elimini butoane din meniul rapid?

262
0

Meniul rapid poate fi editat, se pot adăuga butoane/funcții noi sau se pot elimina, destul de simplu, doar că nu multă lume cunoaște acest lucru. De asemenea, funcțiile noi care se pot adăuga sunt limitate la opțiunile telefonului, nu se poate adăuga chiar orice funcție în meniul rapid. Ce este meniul rapid? Meniul rapid este meniul compus din iconițe / pictograme care apare atunci când dăm scroll din capătul display-ului în jos, unde găsim de obicei funcții precum: Wi-Fi, trafic mobil de date, sunet, lanterna, Mobile Hotspot, Location, NFC și multe altele.

Cum adaugi-elimini butoane din meniul rapid?

Pentru a adăuga sau elimina funcții din meniul rapid, trebuie activăm meniul rapid și să mergem la cele 3 puncte care apar deasupra de meniu. De acolo alegem BUTTON ORDER. Această funcție ne permite  atât să aranjăm ordinea pictogramelor în meniul rapid, astfel încât să ne asigurăm că cele mai des folosite funcții sunt mereu la îndemână, dar și să adăugăm sau să eliminăm funcții din acest meniu. După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, la mine sunt disponibile pentru adăugare funcții precum Nearby Share, Focus Mode, Kids Home, Power Mode, Smart View, etc.

Tot ce trebuie să faceți este să trageți pictogramele funcțiilor noi pe care le doriți între pictogramele funcțiilor deja existente în meniu și treaba este gata. Este destul de simplu și de înțeles și de executat această operațiune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here