Home Diverse Cele mai bune preturi pentru lenjerii hotel

Cele mai bune preturi pentru lenjerii hotel

962
0

Industria hoteliera din Romania trebuie sa ia lectii de la cea internationala, fara indoiala. Am fost in strainatate in urma cu 2 saptamani si am vazut o lume putin altfel. Bine, nu m-am mirat prea tare, insa ca de obicei m-am bucurat cand am dat de civilizatie. Am observat cat de important este sa ajungi la hotel fara sa petreci 7 ore in trafic de la intrarea in tara. Ce mult conteaza autostrada… ehe, nu cred ca ne dam noi pe brazda in asemenea fel prea curand.

Problema autostrazilor in Romania este departe de a se finaliza pentru ca nu se vad progrese. Suntem ultima tara din UE ca si nivel de trai si toate se leaga de infrastructura rutiera. Povesteam in articolele trecute cum un sediu Apple nu s-a mai construit la noi pentru ca omul responsabil cu asa ceva a facut 7 ore pe drum de la intrarea in tara pana la Bucuresti. Traficul si drumurile din Romania… Vedeti cum, daca nu avem drumuri nu avem nici industrie.

Industria hoteliera in Romania nu are nic in clin nici in maneca cu turismul. Noi nu avem turism. Toti cei care isi fac hoteluri isi fac din doua motive: spalare de bani sau nunti/botezuri. Fiecare hotel are si restaurant din inchirierea caruia se scot bani frumosi din primavara pana in toamna…

Am fost cazat la hoteluri din tara atunci cand am fost in tranzit si de unele am ramas impresionat, de altele nu. Cel mai mult mi-a palcut calitatea unor hoteluri de 2 stele si mizeria din hotelurile de 5 stele. Clar, e vorba despre mana omului. Unde ai de-a face cu oameni seriosi , cu bun simt, totul e perfect. Cand ai de-a face cu nesimtiti, degeaba are hotelul de 5 stele. Degeaba sunt 5 stele dac anu sunt lenjerii curate sau integre. In ziua de azi, gasesti cele mai bune preturi pentru lenjerii hotel pe internet, nu e nevoie nici macar sa te mai deplasezi in oras sau pe la firmele adiacente hotelului. Totul ti se aduce la nas in ziua de azi, dar trebuie sa si vrei sa respecti clientul. Daca te porti ca o cizma cu cel care vine sa doarma la tine, e clar ca nu o sa existe un viitor prea stralucit.

In strainatate oamenii sunt altfel, e diferenta aceea de mentalitate care nu te lasa sa iti bati joc de munca ta. Odata ridicat un hotel cu publicitate si campanii, ce rost are sa te apuci sa iti bati joc prin neglijenta, servicii de nimic si nesimtire? Numai la romani vezi asa ceva, lips de implicare si nepasare cat cuprinde. As vrea sa vad si eu putina determinare sa mergem un pas inainte, nu unul inapoi… Mai ales acum cand avem atatea posibiliati din cauza tehnologiei…

Previous articleMasaj Club EN
Next articleAsus Zenfone 2 – bestia cu 4 GB Ram
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here