Home Diverse Unde poți găsi cârlige de remorcare pentru Skoda Octavia?

Unde poți găsi cârlige de remorcare pentru Skoda Octavia?

1272
0
cârlige de remorcare

Cârligul de remorcare se poate dovedi de multe ori mai mult decât util. Fie că vrei să tractezi o remorcă, o rulotă sau pur și simplu să îți ferești bara din spate și haionul de tamponările ușoare, cârligul auto reprezintă o investiție mai mult decât interesantă.

Dacă nu ai încă un astfel de accesoriu montat, să zicem că ai o Skoda Octavia, cea mai mare dilemă care apare atunci când dorești să cumperi un cârlig auto se rezumă la „nou sau second hand”? Cârligele auto au împânzit netul, pe măsură ce importurile de autoturisme second hand au explodat.

V-ați dat seama de ce site-urile destinate anunțurilor diverse ori auto s-au umplut de oferte la cârlige de tractare second hand, nu? Păi samsarii aduc mașinile din străinătate și dezechipează de pe ele tot ce se poate valorifica ulterior: cârlige, set de roți, roți de rezervă, cricuri, casetofoane, preșuri, etc.

Probabil ești interesat să cumperi un cârlig de remorcare Skoda de la asemenea oameni contra unor sume modice, însă trebuie să știi că te supui la niște riscuri destul de mari. De fapt discutăm despre 3 mari probleme de care te poți feri dacă alegi să cumperi un cârlig de remorcare pentru Skoda nou:

  • Riști să nu se potrivească pe mașină, chiar dacă este dat jos tot de pe Skoda Octavia. E clar că există ani în care producătorii mai schimbă șasiuri, mai adaugă modele în producție, mai apare un facelift, etc. Dacă cumperi nou, din magazin, se va potrivi 100% pe mașina ta.
  • Riști să nu-ți fie omologat de RAR. Da, aceste obiecte trebuie să fie omologate sau să le omologhezi pe mașină. Dacă de pe cârligul auto lipsesc anumite cifre, tăblițe, pansoane, riști să pierzi certificatul de înmatriculare al mașinii sau să nu primești omologare.
  • Riști să produci un dezastru. Evident, aceste cârlige auto second hand nu sunt altceva decât niște bucăți de fier, fier care poate să fie ruginit și care se poate rupe. Dacă se rupe cârligul îți dai seama cam ce dezastru se poate întâmpla, unde poate ajunge remorca ta…

Așadar, cea mai bună soluție pentru cei care doresc un cârlig de remorcare este cumpărarea unuia nou de pe site-uri de profil precum auto-hak.ro. există acolo cârlige pentru toate mașinile și cu siguranță o să vă convină și prețul, sau mai bine raportul calitate-preț.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here