SHARE

Importanta cardurilor SD si a memoriei interne de stocare incepe sa paleasca in fata posibilitatilor oferite de cloud storage. Cloud storage iti permite sa uploadezi si sa creezi backup pentru contentul din telefonul Android catre o sursa online, salvand GB pretiosi pe care il poti folosi in alt scop. In cele ce urmeaza am intocmit o lista cu cele mai bune aplicatii pentru cloud storage.

  1. OneDrive este o aplicatie gratuita adusa de cei de la Microsoft, iti permite de asemenea sa folosesti aplicatii precum Microsoft Word, Excel, PowerPoint. Are functii precum backup automat de foto si video, alaturi de posibilitati de sharing multiple.
  2. Copy. Aceasta aplicatie desi nu este cunoscuta sau renumita, veteranii cloud storage pe Android sigur au auzit de ea. E extrem de simplu de utilizat si atentie, are suport pentru Chromecast. Poti sa te uiti la poze sau la clipuri video pe TV direct de pe telefon atingand iconita Chromecast din aceasta aplicatie.
  3. Google Drive ofera 15 Gb spatiu de stocare in cloud si partea cea buna este ca nu da gres. Nu am intalnit niciodata probleme in folosirea acestei aplicatii, poate si pentru ca este dezvoltata de cei de la Google, alias dumnezeii Androidului.
  4. Dropbox este una dintre cele mai bune aplicatii de cloud storage din lume la ora actuala si chiar daca ofera doar 2 GB spatiu de stocare initial, abonamentul pentru planul de 1 TB anual nu mi se pare deloc exagerat.
  5. Box. Este aplicatie gratuita disponibila in Google Play si ofera 10 GB spatiu de stocare cu o limita de upload de 250 MB. Daca ai nevoie de mai mult trebuie sa scoti din buzunar 10 dolari pentru inca 25 GB. Nu are functii avansate, doar uploadezi si sheruiesti, nimic mai mult.

Articole Recomandate

TOP aplicații Android cu care poți să faci bani Toată lumea vrea să facă bani în ziua de azi, mai ales cu telefoanele mobile ce au ajuns să aibă o putere de procesare destul de mare. Eu de exemplu a...
4 aplicații pentru un selfie mai reușit, perfect Da, suntem o nație de narcisiști. Dar dacă suntem, de ce să nu ducem lucrurile la extrem? Vom vedea în cele ce urmează câteva aplicații mai mult decât...
Cele mai simpatice aplicații destinate Valentine’s Day Pentru că doar o zi ne mai desparte de celebra sărbătoare prin intermediul căreia, avem o ocazie în plus să ne manifestăm dragostea și simpatia pentru...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here