Home Aplicatii Android Cele mai bune aplicatii de cloud storage

Cele mai bune aplicatii de cloud storage

1609
0

Importanta cardurilor SD si a memoriei interne de stocare incepe sa paleasca in fata posibilitatilor oferite de cloud storage. Cloud storage iti permite sa uploadezi si sa creezi backup pentru contentul din telefonul Android catre o sursa online, salvand GB pretiosi pe care il poti folosi in alt scop. In cele ce urmeaza am intocmit o lista cu cele mai bune aplicatii pentru cloud storage.

  1. OneDrive este o aplicatie gratuita adusa de cei de la Microsoft, iti permite de asemenea sa folosesti aplicatii precum Microsoft Word, Excel, PowerPoint. Are functii precum backup automat de foto si video, alaturi de posibilitati de sharing multiple.
  2. Copy. Aceasta aplicatie desi nu este cunoscuta sau renumita, veteranii cloud storage pe Android sigur au auzit de ea. E extrem de simplu de utilizat si atentie, are suport pentru Chromecast. Poti sa te uiti la poze sau la clipuri video pe TV direct de pe telefon atingand iconita Chromecast din aceasta aplicatie.
  3. Google Drive ofera 15 Gb spatiu de stocare in cloud si partea cea buna este ca nu da gres. Nu am intalnit niciodata probleme in folosirea acestei aplicatii, poate si pentru ca este dezvoltata de cei de la Google, alias dumnezeii Androidului.
  4. Dropbox este una dintre cele mai bune aplicatii de cloud storage din lume la ora actuala si chiar daca ofera doar 2 GB spatiu de stocare initial, abonamentul pentru planul de 1 TB anual nu mi se pare deloc exagerat.
  5. Box. Este aplicatie gratuita disponibila in Google Play si ofera 10 GB spatiu de stocare cu o limita de upload de 250 MB. Daca ai nevoie de mai mult trebuie sa scoti din buzunar 10 dolari pentru inca 25 GB. Nu are functii avansate, doar uploadezi si sheruiesti, nimic mai mult.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here