Home Diverse Cel mai bun cabinet de stomatologie din Suceava

Cel mai bun cabinet de stomatologie din Suceava

5125
0

De obicei, termenul de “cel mai bun” este folosit de oamenii superficiali, incapabili sa isi dea seama de faptul ca perfectiunea nu poate fii atinsa de nimeni. Daca oamenii ar fi perfecti ar insemna sa fie ei insisi niste mici Dumnezei. Totusi, atunci cand ajungi pe mana unui medic ce rezolva lucruri pe care altii s-au grabit a le cataloga drept imposibile, incep sa crezi ca ai ajuns la cel mai bun medic.

Am cunoscut cel mai bun medic la un cabinet stomatologie Suceava in urma cu 2 ani. Eram in vizita la un verisor de-al meu si acesta a avut nevoie de o inverventie de urgenta. Am fost putin uimit de iscusinta si de siguranta cu care medicul a intervenit. De obicei, medicii dentisti sunt putin inclinati spre partea de business, nu pe cea de vindecare. Ei prefera sa trateze astfel incat sa ai nevoie mai mereu de serviciile lor. Stiu ca sunt rautacios ceea ce spun insa marea majoritate a medicilor dentisti asa sunt. Ei bine, acesta din Suceava nu… Omul a fost destul de profesionist si a rezolvat totul ca la carte. Varul meu nu a fost nevoit sa mai revina a doua oara in acel cabinet de atunci. Asta inseamna profesionalism si dedicare, un medic trebuie sa vindece pacientii, indiferent de starea materiala a acestora sau de costul interventiei in sine. Un medic dentist bun trebuie sa intervina la fel de prompt si de bine indiferent de banii pe care ii are de primit de la pacientul cu pricina.

Am dorit sa cataloghez drept “cel mai bun” acest medic facand o mica comparatie intre el si medicii dentisti din Severin. Pentru prima data am vazut si eu un cabinet stomatologic dotat la standarde europene, extraordinar de modern. Se pare ca acolo oamenii inteleg faptul ca un tarif putin mai mare este in beneficiul lor, medicii permitandu-si astfel sa investeasca in aparatura moderna. Spun ca am vazut cel mai bun medic dentist in Suceava pentru ca spre deosebire de Severin, omul si-a dat interesul cat a putut sa rezolve… in Severin, dentistii sunt interesati sa iti ia banii si atat. Din pacate!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here