Home Diverse Cauți servicii de contabilitate de calitate în București? KEEZ este soluția!

Cauți servicii de contabilitate de calitate în București? KEEZ este soluția!

1607
0
servicii de contabilitate

Dacă decizi să deschizi un mic business, dacă ajungi să pui pe picioare un mic S.R.L, legea din România te obligă să ai un contabil autorizat care lună de lună să se asigure că actele tale sunt în regulă. Nu este o lege tocmai rea din moment ce Codul Fiscal din România este destul de ambiguu iar neglijența în documente poate aduce amenzi destul de mari din partea instituțiilor de control ale statului.

Trebuie așadar să ajungi la un contabil și nu la oricare, ci la unul foarte bun. În cele ce urmează vom discuta despre acest aspect al alegerii partenerului în ceea ce privește prestarea de servicii de contabilitate București, întrucât în ultimii ani acest domeniu s-a umplut de oameni destul de neserioși, neprofesioniști.

Colaborarea cu o firmă de contabilitate serioasă în București – uneori, misiune imposibilă

Din păcate, există și părți rele, nasoale, atunci când administrezi o mică afacere. De exemplu, lipsa de seriozitate a partenerilor cu care iei contact. Uneori am putea jura că românii au neseriozitatea adânc cifrată în materialul ADN, parcă prea des întâlnim la oameni această trăsătură de caracter destul de urâtă.

Până la urmă, e treaba fiecăruia cum se comportă în societate, însă atunci când ai la tine o ștampilă, atunci când calitatea muncii tale poate să osândească la amenzi destul de mari pe X sau Y, nu mai este loc de neseriozitate. Un contabil serios, matur și echilibrat este absolut necesar pentru a propulsa un business la nivelul următor. Și de multe ori, parcă oricum am vrea, oricum am face, tot ajungem pe mâna cum nu trebuie.

Cine se află în mediul business de cel puțin 2-3 ani înțelege perfect despre ce este vorba. Seriozitatea a ajuns să fie atât de scumpă la vedere, încât atunci când avem nevoie de un contabil serios, ajungem să-l căutăm ca pe acul în carul cu fân. Una dintre soluțiile descoperite de mine recent se află pe www.keez.ro. Este vorba despre o companie de contabilitate care nu doar vine în prim plan cu un plus de calitate și seriozitate, dar aduce în prim plan și conceptul de contabilitate cloud.

Seriozitatea unei firme de contabilitate rezultă din serviciile oferite și din investițiile pe care le face

Contabilitatea viitorului nu mai are nimic de-a face cu pixul sau cu hârtia, sau cu registrele mari și groase. În ziua de astăzi, cine este serios și responsabil rezolvă problema contabilității online, de pe pe laptop, tabletă sau telefon.

Cei de la KEEZ au o astfel de platformă de contabilitate online pusă la punct, motiv pentru care trebuie să-i recomand. În plus, această platformă KEEZ vine la pachet cu foarte multe beneficii pentru micii întreprinzători, dintre care amintim câteva mai interesante: acces de oriunde din lume la documentele financiare ale firmei, rapoarte contabile în timp real, transmiterea documentelor către contabil online, facturare, pontaj în timp real, raportare de tip BI cu pivoți și comparații evoluție pe lunile trecute, consultanță de specialitate nelimitată.

Cam asta înseamnă contabilitate de calitate, oferită de niște oameni care sunt suficient de serioși cât să-și pună mintea la contribuție să dezvolte o platformă online  prin intermediul căreia să simplifice foarte mult viața celor care pun pe picioare un mic business.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here