Home Diverse 5 motive pentru care să cumperi cadouri personalizate

5 motive pentru care să cumperi cadouri personalizate

1534
0

Fie că este vorba de ziua de naștere a persoanei iubite sau vrei să sărbătorești prietenia, ai nevoie de un cadou. Dar nu orice cadou, ci unul care să arate că ți-ai dat interesul, să contribuie la crearea unei amintiri de neuitat și, desigur, să pună un zâmbet uriaș pe chipul celui căruia îi este adresat.

Pare greu de găsit, nu-i așa? Mai ales când cunoști persoana de foarte mult timp și deja i-ai făcut nenumărate daruri, care mai de care mai haioase sau mai utile. Renunță la obositoarea goană prin mall-uri și nu mai accesa site-uri cu produse de duzină. Alege cadouri personalizate și arată-ți într-un mod original afecțiunea!

Ai nenumărate motive pentru care să cumperi astfel de daruri. Iată 5 dintre ele, însoțite de o scurtă prezentare a viitorului tău magazin preferat de cadouri – ruvix.ro.

  1. Cadourile personalizate sunt originale și diferite

Dacă îți este greu să alegi un cadou, pune-te în pielea celui căruia îi este destinat. Te aștepți să primești cana aceea simplă de la supermarket sau un buchet de trandafiri de la florăria de pe colț? Cu siguranță nu.

Cadourile personalizate nu sunt deloc genul de daruri pe care cineva și le-ar putea imagina, fiind diferite din multe puncte de vedere de cadourile standard.

  1. Cadourile personalizate trezesc emoții și zâmbete

Dacă simțul tău de detectare a zâmbetelor false este bun, probabil că ai văzut nenumărate cazuri de sărbătoriți aparent fericiți. Și cum persoana căreia vrei să îi cumperi ceva contează pentru tine, vrei cu siguranță să o vezi fericită, așa că optează pentru ceva care să se potrivească personalității sale.

Știi că vrea un x obiect dar bugetul tău este restrâns? Nu intra în panică. Poate că vrea acel produs însă mai mult de-atât vrea altceva: un cadou oferit cu drag, care să arate cât de mult înseamnă pentru tine. Cadourile personalizate au acest dar – de a trezi emoții, de a așterne zâmbete pe chipuri și, în cazul în care sunt și funny, de a aduce o ploaie de hohote de râs.

  1. Cadourile personalizate creează amintiri

Un cadou personalizat, grație abilității sale de a trezi emoții și zâmbete, rămâne etern în amintirea celui care îl primește. Pe lângă faptul că este diferit, arată afecțiunea, sentiment greu de arătat în zilele noastre în care emoji-urile spun mai multe decât noi.

Mai este ceva. În cazul în care optezi pentru un cadou personalizat ieftin, îi poți întări valoarea sentimentală cu ajutorul cadrului în care îl oferi. Gen, fă surpriza o surpriză mai mare! Dar nu exagera.

  1. Cadourile personalizate demonstrează că ți-ai dat interesul

De regulă, când primim cadouri avem o mică tendință egoistă de a ne întreba de unde a fost achiziționat, cât a costat și cât timp a fost căutat. Asta deoarece dorim să ne simțim importanți, în fond, este o zi deosebită pentru noi.

Cadourile personalizate pot sugera locul și prețul, însă nu și cât au fost căutate. Acest lucru se datorează faptului că întreg procesul de personalizare cere interes din partea cumpărătorului, analiză și, de ce nu, creativitate.

  1. Cadourile personalizate sunt la doar un click distanță

Timpul este prețios, știm cu toții asta. Iar cadourile personalizate ne ajută să îl prețuim și să-l investim în alte activități, mai constructive decât plimbările enervante prin magazine.

În prezent există mai multe magazine online care oferă produse de personalizat. La doar un click distanță, acestea fac procesul de cumpărare mult mai simplu și chiar îl transformă într-o experiență memorabilă.

RUVIX – un magazin de cadouri în care ideile frumoase prind viață

Pe ruvix.ro intri și uiți să mai ieși. De ce? Pentru că te pierzi printre nenumăratele articole vestimentare cu mesaje smart, amuzante și motivaționale, printre imprimeurile deosebite și printre căni frumoase, create astfel încât să pună un strop de veselie în fiecare cafea de dimineață.

Cunoscuți pentru colecția de tricouri Romgleză, care încă nu spune «Du-te și plimbă ursul» deoarece are mesaje mereu la modă, RUVIX a pornit o întreagă revoluție în lumea tricourilor cu mesaje. Pe site-ul lor se găsesc nenumărate produse, de la sweatshirt-uri de cuplu, la tricouri cu barbă, hanorace cu printuri dinamice și cadouri personalizate pentru nași.

În ceea ce privește produsele personalizate, RUVIX oferă diverse modele de căni, puzzle-uri, huse de protecție, magneți de frigider, perne și mousepad-uri ce pot fi personalizate cu fotografii, colaje, desene, mesaje haioase și modele grafice, după bunul tău plac.

Gândește diferit, alege diferit și oferă un zâmbet real!

Previous articleCauți servicii de contabilitate de calitate în București? KEEZ este soluția!
Next article5 lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand cauti o husa de telefon
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here