Home Editorial Cateva lucruri pe care nu le stiai despre Android

Cateva lucruri pe care nu le stiai despre Android

3079
0
Google's Andy Rubin, who heads up the company's Android effort, with a display model of the phone at the company's Mountain View headquarters Tuesday May 25, 2010. (Photo by Patrick Tehan/Mercury News)

Sistemul de operare Android este prezent prin telefoanele noastre de multa vreme. Cu toate acestea, sunt inca multe secrete despre acest sistem de operare pe care cu siguranta nu le stiai. Unele sunt secrete care desi sunt vizibile, au trecut neobservate, oamenii concentrandu-si atentia asupra altor lucruri, fie secrete ce au fost tinute ascunse ani la randul si pana la urma informatia s-a scurs pe undeva.

  1. Androidul nu a fost proiectat pentru telefoane. Nu multi sunt cei care stiu treaba asta, sistemul de operare Android a fost initial o platforma pentru camerele digitale. Din fericire, fondatorii android inclusiv Andy Rubin – cel care initial avea porecla Android cand lucra pentru Apple in anii 80 si care a folosit webiste-ul android.com drept site personal pana in 2008 – au vazut potentialul smartphone si au indraznit sa faca concurenta Windows Mobile si Symbian-ului celor de la Nokia.
  2. Google a fost fondat de NSA si CIA. Potrivit unor teorii ale conspiratiei, Google a fost fondat pe ascuns de CIA si NSA ca parte a programelor de supra-informare. Aceste programe erau destinate lansarii de proiecte revolutionare care puteau fi utilizate de Guvernul SUA si de armata pentru a detine suprematia tehnologica in viitor. Ramane la alegerea fiecaruia daca vrea sa creada ca Pentagonul trage sforile pe la Google sau ca Sergey si Larry au o linie rosie instalata in birouri, linie ce face legatura cu directorul FBI…
  3. Android Marshmallow retine totul. Aceasta versiune de Android este singura care face back-up automat cu setarile si parolele tale by default. Celelalete versiuni au optiuni in acest sens, daca vrei backup bifezi casuete, daca nu nu. Astfel, Android Marshmallow este singurul Android care-ti pune pe serverele Google datele importante fara sa poti schimba treaba asta. Esti legat permanent de acest backup fara sa il poti dezactiva din meniu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here