Home Aplicatii Android Instagram

Instagram

1262
0

Instagram este una dintre cele mai populare aplicatii smartphone din lume la ora actuala, fie ca discutam despre Android sau iOS. Aplicatia este folosita destul de mult indiferent de sistemul de operare folosit pentru ca pe langa faptul ca iti serveste drept o galetie foto , iti permite si editarea imaginilor inainte sau dupa postare.

Instagram nu este altceva de cat o retea de socializare pentru imagini. Cum Facebook este pentru de toate, Instagram se rezuma numai la poze. Nu prea e loc de stat la taclale pe Instagram. Acolo, pozele sunt cele care vorbesc. Vezi pozele altora, le dai “like” exact ca pe Facebook si creezi albume speciale pe care bineinteles le poti edita oricand.

In cazul in care nu stiati, Instagram a fost cumparat de cei de la Facebook pentru suma de 1 miliard de dolari. Da, ati ajuzit bine. Facebook apartine de Facebook si s-au platit bani grei pentru aceasta aplicatie. O sa observi ca daca iti faci cont pe Instagram apoi scanezi contactele de pe Facebook, Twitter din telefon, o sa gasesti pe cei care mai deja cont pe Instagram si te poti conecta cu ei.

Instagram e o apliactie care se misca la fel de bine atat pe Android cat si pe iOS. Functioneaza perfect si e usor sa navighezi, e destul de intuitiva. Meniurile ascunse sunt putin cam ciudate pentru cei obisnuiti cu Android, insa cred ca putem trai cu asta. Din punct de vedere al vitezei, timpul de incarcare este destul de bun. Nu mi s-a intamplat niciodata sa aiba lag sau pur si simplu sa se blocheze. Nu este genul de aplicatie care consuma resurse nebuneste.

Tu? Ce parere ai despre Instagram? Lasa-mi in comentarii parerea ta si spune-mi daca ai schimba ceva la aplicatie? Daca are functii inutile si ce ai aduce tu in plus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here