Home Stiri Câteva detalii despre Samsung Galaxy Note 9

Câteva detalii despre Samsung Galaxy Note 9

3135
0

Nu știu cum simțiți voi trecerea timpului, dar parcă ieri discutam despre Samsung Galaxy Note 4. Iată-ne puși în situația să aducem în prim plan detalii despre un Note 9, unul dintre cele mai așteptate telefoane Android din lume la ora actuală. Au evoluat mult cei de la Samsung în ultimii ani și veți vedea acest lucru în detaliile apărute în presă despre acest Samsung Galaxy Note 9.

Pe data de 9 august, Samsung va prezenta acest Note 9 la New York, un eveniment mult așteptat de toată lumea. Rusul Eldar Murtazin a adus în presă câteva detalii tehnice despre acest dispozitiv pe care le vom trece și noi în revistă, mai mult ca sigur se vor adeverii:

  • Designul telefonului va fi asemănător cu Note 8, nimic notabil pe acest plan
  • Va avea în continuare celebrul S Pen care va ajuta la productivitate
  • Bateria va fi de 4000 mAh iar cei de la Samsung spun că va ține 2 zile
  • Procesorul va fi un Exynos pentru Europa, Snapdragon 845 pentru SUA
  • Memoria RAM: 6 GB pentru varianta cea mai slabă
  • Memoria internă: 128 GB, 256 GB și bineînțeles 512 GB
  • Camera va fi duală ca și până acum, cea cu trei cameră este rezervată pentru 2019

Mai există două detalii importante legate de lansarea Note 9. Unul dintre ele se referă la faptul că după ce acest dispozitiv va fi lansat pe piață în luna august, Note 8 va dispărea din producție și din magazine, acesta nu va mai fi oferit spre vânzare. Cel de-al doilea detaliu se leagă de senzorul de amprentă care rămâne într-un loc incomod – pe spatele dispozitivului, nu va fi integrat în display sau pus pe față.

Previous articleCum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect?
Next articleLG V40 – telefonul Android care va avea 5 camere foto
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here