Home Editorial Cât timp ar trebui să folosim cablurile USB? Până dăm foc la...

Cât timp ar trebui să folosim cablurile USB? Până dăm foc la casă?

2076
1
cablurile USB

Haideți că am trăit să o văd și pe asta, un cablu USB împușcat de parcă ar fi încercat borgii din Star Trek să-l folosească pentru culegerea de informații. Cred că ar trebui să fim pun pic mai atenți și la cabluri atunci când vine vorba despre siguranța telefonului nostru, nu doar la baterii umflate, prize, încărcătoare de perete, auto sau Wireless.

Cablul din imagine are o vechime de aproximativ 4 ani și sincer să fiu nu aș fi crezut că o să-l văd vreodată în halul ăsta, este un cablu original Samsung care a venit cu telefonul Samsung Galaxy J5 2016 și pe care l-am folosit cu succes până-n ziua de azi pentru al meu Samsung Galaxy J6 2019. Mufele sunt compatibile, totul a fost ok.

Pe viitor, eu unul nu mai recomand folosirea cablurilor mai mult de 2 ani. Cu atât m,ai puțin folosirea lor de la un telefon sau altul pentru că, deși în realitate sunt șanse mici să se întâmple ceva nasol, eu când mă uit la cablul din imagine mă gândesc la faptul că putea să fie așa și bateria sau chiar întreg telefonul meu. Din fericire a fost doar cablul.

Ultimul lucru pe care ni-l dorim este să ne trezim că ne ia telefonul foc atunci când îl lăsăm la încărcat. Doamne ferește să mai fim și la somn sau plecați de acasă. Așa se întâmplă toate necazurile, când te aștepți mai puțin și din surse greu de imagina. Voi ați avut probleme asemănătoare cu cablurile telefoanelor sau eu sunt singurul „norocos”?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here